Angelina Jolie

Angelina Jolie | foto: Reuters

Ještě bych mohla otěhotnět, řekla šestinásobná matka Angelina Jolie

  • 17
Šestatřicetiletá Angelina Jolie má s partnerem Bradem Pittem už šest dětí. Vytížená herečka, která kromě hraní režíruje a věnuje se humanitární pomoci, ale nevyloučila, že bude mít další dítě. Zatím to ale není na pořadu dne.

"Momentálně nic neplánujeme, ale prostě nevíme. Mohla bych skončit těhotná," řekla herečka v rozhovoru pro magazín Marie Claire.

S Bradem Pittem vychovávají šest dětí, Maddoxe, Paxe a Zaharu, kteří jsou adoptovaní, a tři vlastní potomky - Shiloh, Knoxe a Vivienne.

"Když vidí, že máma a táta by potřebovali trochu soukromí, protože se jdou líbat a  tak, všechny děti se hihňají a jsou šťastné. Protože jim to dává pocit určité jistoty," prohlásila Jolie.

Angelina Jolie a Brad Pitt

Herečka o svatbě s Pittem zatím neuvažuje a děti se na ni ptají, protože to vidí ve filmech. Prý si myslí, že je to o velkém čtyřpatrovém dortu a šťastném životě jako měli Shrek a Fiona.

Jolie také přiznala, že si nejčastěji povídá s Bradem Pittem a nemá téměř žádné kamarádky. Vychází však se zpěvačkou Gwen Stefani, s níž se znají od roku 1998 a mají děti v stejném věku.