Jennifer Anistonová po surfování | foto: www.idontlikeyouinthatway.com

Jennifer Anistonová je posedlá vyholeným klínem

  • 57
Americká herečka Jennifer Anistonová prý nesnese ani chloupek ve svém klíně. Na takzvaný "hollywoodský vosk" chodí, i když nemá co odstraňovat. Prozradila to na ni její bývalá kosmetička.

V době, kdy Anistonová hrála Rachel Greenovou v seriálu Přátelé, chodila na depilaci intimních partií každý druhý týden.

"Volala mi, i když neměla žádné ochlupení k depilaci. A přesto trvala na tom, abych ji provedla - doslova mě nutila, abych depilovala chmýří. Má fóbii ze zapomenutých chloupků - hlavně v oblasti bikin," prozradila časopisu Star kosmetička.

"Dokonce si je vytrhávala pinzetou," dodala ještě.

Anistonová, která nedávno vyhrála anketu o celebritu, která nejlépe prodává bulvární časopisy, není v Mekce amerického filmu jediná, kdo holduje celkové depilaci v dolních partiích. Ne nadarmo se této proceduře říká hollywoodský vosk. "Na Kojaka" se nechává upravovat i zpěvačka Britney Spearsová, která to ještě světu velice ráda ukazuje, nebo třeba kontroverzní dědička Paris Hiltonová.

Lepší sex s holým klínem si pochvaluje také "zoufalá manželka" Eva Longoria. Herečka depilaci doporučuje vyzkoušet alespoň jednou za život, výsledky jsou prý zaručeny.