Jennifer Anistonová pobouřila netradiční vánoční ozdobou„Our First Pandemic“,...

Jennifer Anistonová pobouřila netradiční vánoční ozdobou„Our First Pandemic“, tedy Naše první pandemie (2020). | foto: koláž iDNES.cz

Anistonová čelí kritice kvůli ozdobám s nápisem Naše první pandemie 2020

  • 44
Jennifer Anistonová (51) čelí kritice fanoušků na sociálních sítích. Herečka ukázala vánoční dřevěné ozdoby s nápisem „Naše první pandemie 2020“. Podle mnohých jde o zesměšňování a zlehčování vážné životní krize, která má mnoho obětí po celém světě.

„Oslava naší první pandemie 2020, při níž zemřely miliony lidí! Oslavujme to celé ještě na vánočních ozdobách!“ zlobí se někteří fanoušci Jennifer Anistonové na Instagramu, kde sdílela herečka v jednom z videí detail ozdoby s ornamentem a netradičním nápisem.

„Některým lidem zemřeli milovaní členové rodiny. Ale Anistonová je opět nad věcí a v pohodě a tuto hrůzu tímto podivným způsobem zlehčuje,“ zní jeden z komentářů. 

ANKETA: Jaký máte názor na ozdoby s nápisem Naše první pandemie 2020?

Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 31. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

Jiní obdivovatelé hvězdy seriálu Přátelé se Jennifer Anistonové zastali s tím, že dlouhodobě pomáhá šířit osvětu. Herečka už na jaře upozorňovala na dodržování hygienických opatření a nutnost nošení roušek. Na Instagramu podpořila reklamou a výzvou k nákupům mnoho menších restaurací a drobných podnikatelů. 

„Proboha, není na tom vůbec nic špatného. Zkuste to prosím brát trochu s nadhledem. Bez humoru a nadsázky se z covidu brzy nejspíš všichni zblázníme,“ myslí si další ze sledujících. Sama Anistonová se k rozruchu kvůli vánočním ozdobám zatím nevyjádřila.

10. října 2015