Diskuze

Zpěvák a otec trojnásobné olympijské vítězky Janek Ledecký slaví šedesátiny

Hity Promilujem celou noc či Všechno bude fajn z něj před víc než třiceti lety udělaly idol tehdejších teenagerů. Zpěvák, skladatel a textař Janek Ledecký se v roce 1992 vydal na sólovou dráhu albem Na ptáky jsme krátký a nyní má kontě i úspěšné muzikály. Otec olympioničky Ester Ledecké ve středu 27. července slaví šedesátiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na podzim roku 2019 sem ho potkal v hotelu a lázních Rájecké Teplice. Byl tam ubytovaný tak s dvacetiletou slečnou drželi se za ruce a líbali. Článek věrný jedné ženě mě rozesmál. :)

0 0
možnosti

Jo. Je pěknej i zešedivělej, v oku pořád mladistvá jiskra.

0 0
možnosti

Jako zpěvák dobrý, od mladého věku pěkný chlap. Vloni ale vystoupil na Primě v debatě o Covidu dával za příklad Anglii, měl silácké řeči, už v té době to bylo všechno jinak ...Od té doby ho nemusím obzvlášť když mluví mimo svůj obor.

3 0
možnosti

Drive to byl rozumny chlap. Ale zda se ze uspechy z nej udelaly Brouka Pytlika - rady vseho druhu.

Porad si pri takovych typcich pripominam M. Hornicka s jeho vzpominkami na KV festival a jeho setkanimi s nejvetsimi hvezdami tehdejsiho svetoveho filmu. A taky to, ze ty nejvetsi nemely potrebu se prifukovat, neco si dokazovat. Proste byly uplne normalni (jeste dodaval - to jen ty mensi se prifukuji...:-/)

1 0
možnosti

Velmi schopná česká rodina. Janek se mi líbí, jak si drží od těla gaunery....

6 0
možnosti