Známé Češky chodí nejraději bez make-upu, výjimkou je Vondráčková

  • 21
Některé ženy si bez make-upu připadají jako nahé a nešly by nenalíčené ani vynést odpadky. České moderátorky a zpěvačky se ale nánosů líčidel rády zbaví a užívají si i to, že je často bez make-upu na ulici nikdo nepozná.

"V poslední době chodím ven zásadně nenalíčená, protože jak mám hodně služeb v televizi a pořád mám na sobě ten silný make-up, tak si to úplně užívám. A dokonce si ani nevezmu čočky, ale brýle a svážu si culík," popsala moderátorka Klára Doležalová, která má tak pak přirozené mimikry a v tomto "civilu" se na ulici téměř ztratí.

Klára Doležalová s make-upem

Klára Doležalová radši chodí bez make-upu

"Velmi ráda chodím nenalíčená. V létě se nelíčím skoro vůbec," přidává se k zástupu odpůrkyň make-upu v běžném životě operní pěvkyně Andrea Kalivodová.

"Z 98 procent chodím ven nenalíčená. Proces líčení je na mně zdlouhavý," shoduje se s nimi zpěvačka Marta Jandová.

Výjimkou je zpěvačka Helena Vondráčková, která bez make-upu chodí jen doma, maximálně do blízké samoobsluhy. Na společenské události využívá dokonce služby vizážisty. Před kamerami a objektivy musí být make-up perfektní.

"Tuhle jsem byla na prezentaci krásného spodního prádla a zjistila jsem, že jsem měla takový fofr, že jsem si zapomněla nalíčit řasy. Takže jsem požádala kamarádku, aby mi od některé z těch modelek půjčila řasenku a rychle jsem si to v koutě domalovala," popsala Vondráčková.