OBRAZEM: Zvonky štěstí, trvalá a plastiky. Jak šel čas s Darou Rolins

  • 112
Devětatřicetiletá Dara Rolins se poprvé na televizní obrazovce objevila ve čtyřech letech. Od šesti let se věnuje zpívání profesionálně a už v deseti absolvovala své první koncertní turné. Podívejte se, jak se za více než 30 let působení v showbyznysu změnila.

Zpěvačka na své facebookové stránce zveřejnila první část fotografií z dětství, z období dospívání i z poslední doby. Nechybí ani snímek s Karlem Gottem, s nímž v roce 1984 Darinka Rolincová nazpívala Zvonky štěstí, kterých se jen v Československu prodalo přes 200 tisíc kopií. O rok později píseň vydali v Německu pod názvem Fang das Licht a duet bodoval také v Rakousku, Švýcarsku, státech Beneluxu a Rusku.

V devadesátých letech si zpěvačka změnila jméno na Dara Rolins, hlavně kvůli zahraničnímu trhu. 

"Myslím, že bylo od začátku jasné, že mám smysl pro humor a nebojím se být středem pozornosti. Některé účesy a modely jsou toho důkazem. O některé z těchto okamžiků jsem nemohla fanoušky připravit," vysvětlila Dara, proč fotky po letech zveřejnila.

"Začalo to jednou vtipnou fotkou, která vypadla z jedné knížky. Nakonec jsme se sestrou strávily nad fotoalby celý večer. Nešlo o nostalgii, ale spíš o jakousi veselohru, se mnou v hlavní roli." 

Zpěvačka je na změnu image zvyklá. Miluje kombinaci luxusní módy a stylu ulice.  
"Já už jsem tady sto let. V mém případě jsou změny žádoucí, abych nezačala nudit. Já to mám i v povaze. Jsem otevřená všem vtipným nápadům, trendům a experimentům," řekla Dara Rolins, která se nikdy netajila tím, že si nechala upravit poprsí. 

Zpěvačka má s hudebníkem Matějem Homolou čtyřletou dceru Lauru. Dařiným partnerem je raper Patrik "Rytmus" Vrbovský.

Za nehodu v Šáreckém údolí, při níž v roce 2010 zemřel motocyklista, dostala zpěvačka 13. srpna podmínku, plánuje se ale odvolat (více zde).