VIDEO: Iveta Bartošová se vrátila domů s Josefem Rychtářem

  • 79
Zpěvačka Iveta Bartošová se po jedenácti dnech vrátila do Česka. Domů ji přivezl její partner Josef Rychtář, od kterého odešla 4. července se Zdeňkem Macurou. Ten se vrátil z Itálie také dnes.

Cesta z Itálie trvala 15 hodin a Bartošová ji zvládla, i když na doporučení italského lékaře neměla cestovat.

"Nebudeme se vyjadřovat vůbec k žádným okolnostem, co bylo v Itálii. Věc bude předaná policii České republiky," řekl Rychtář, který od začátku tvrdil, že Macura Bartošovou unesl.

Josef Rychtář

Policie po ní vyhlásila pátrání 6. července. Mezi hledanými osobami se objevil i Zdeněk Macura. Toho policie z databáze vyřadila už v úterý, ale dál po něm pátrala vzhledem k tomu, že se v jeho blízkosti měla pohybovat Bartošová.

Rychtář v doprovodu bulvárních novinářů vyrazil do Itálie Bartošovou hledat. Smluvené předání s Macurou však nevyšlo. Ten zpěvačku nakonec předal rodině zpěvaččina bývalého partnera Domenica Martucciho (více čtěte zde).

Z domu jeho rodiny ji nakonec Rychtář odvedl. Ačkoli Josef Rychtář po celou dobu vztahu s Ivetou Bartošovou tvrdil, že její problémy s alkoholem neexistují, teď trvá na tom, že jeho přítelkyni pomůže jedině léčebna, kam ji chce co nejdřív dostat.

Vrátil se i Macura

Údajný únosce Zdeněk Macura se dnes z Itálie vrátil také. Na svém Facebooku hned začal vyvracet zprávy o tom, že chtěl prodat fotky Bartošové bulváru. Prý chtěl jen zdokumentovat poznávací číslo auta, které pak Bartošovou odvezlo. "Měl jsem fajn dovolenou, Ivetka byla skvělá, jsme přátelé, škoda jen, že se naši dovolenou snažil někdo narušit," napsal Macura, který stále trvá na tom, že Rychtář Bartošovou týrá.

4. července 2013