Iveta Bartošová během galavečera Česká hvězda 2012

Iveta Bartošová během galavečera Česká hvězda 2012 | foto: Michal Vavro / TV Barrandov

Návrat Ivety Bartošové: opět vystoupila, rozbrečela se a dostala cenu

  • 206
Zpěvačka Iveta Bartošová se po dlouhé době opět objevila ve společnosti. Během galavečera Česká hvězda 2012 v Hudebním divadle Karlín zazpívala a dostala ocenění Návrat roku.

"Podle českých médií se Iveta s kariérou loučila už několikrát, přesto dokázala znovu vystoupat na vrchol. Přál bych jí, aby tentokrát návrat vyšel a trval hodně dlouho," uvedl programový ředitel TV Barrandov Janis Sidovský, který byl jejím manažerem koncem 90. let, kdy se také mluvilo o jejím velkém comebacku.

Iveta Bartošová překvapila svojí image.

"Iveta vystoupila za standardních podmínek, jaké patří velké hvězdě, kterou stále je," popřel Sidovský informace, že Bartošová měla za natáčení nejvyšší honorář. 

Zpěvačka dorazila do divadla s partnerem Josefem Rychtářem a mnohé překvapila svojí image. Měla rozcuchané natupírované vlasy, černé šaty a boty na vysokém podpatku, které si po vystoupení sundala. Písničku odzpívala vsedě na schodech a pak se rozplakala. 

Během ceremoniálu zazpíval také Karel Gott, Petr Kolář nebo Hana Zagorová, která byla uvedena do Síně slávy. Dana Morávková se stala Ženou roku a Václav Neckář Mužem roku. Záznam předávání cen odvysílá TV Barrandov večer v sobotu 1. září.