Zleva Dominika Kadlčková, Inna Puhajková a Hana Mašlíková předvedly svatební šaty v S Clubu Řitka. | foto: Jiří Herman ml.

Inna Puhajková veze Jaromírovi překvapení

  • 14
Inna Puhajková vážně uvažuje o tom, že s modelingem praští. Vadí jí, že víc než pod svým jménem je na přehlídkách uváděna coby "přítelkyně Jaromíra Jágra".

Stejnému představení půvabné blondýnky neodolala Zuzana Belohorcová, moderátorka akce pro děti a maminky, kterou pořádala v S-Clubu v Řitce společnost vyrábějící kočárky a další potřeby pro miminka. Nebylo divu. Když totiž vyšla na molo ve svatebních šatech, narážka na slavného hokejistu a spekulace o případných vdavkách byly nasnadě.

"O svatbě mluvit nebudu," rezolutně prohlásila Inna. Už se ovšem netajila s tím, že v neděli za svojí láskou odjíždí. "Letím do Ameriky asi na měsíc. Těším se," nechala se slyšet. Těšit se může i Jaromír Jágr. Inna ho totiž překvapí novou image. Nechala si prodloužit vlasy a hokejista ji v nich ještě neviděl. "Jsem zvědavá, jak se mu to bude líbit," říká Inna.

Verešová je opět štíhlá
Na akci se objevila i bývalá Jágrova milenka, po porodu opět štíhlá Andrea Verešová. V roli modelek a modelů předvádějících spodní prádlo i oblečení značky Ed Hardy se objevila Hana Mašlíková, které umělá prsa svědčí, exsuperstar Michal Michajlec, či exvyvolený Petr Zvěřina.

Hlavní hvězdou večera byla ovšem Miss World Taťána Kuchařová. Z dražby kočárku, který spolu s Verešovou podepsala, dalších věcí a tomboly získala pro svoji Nadaci Bohemia přes sto tisíc korun.