Už nebydlíme v krabicích, usmívá se moderátorka Inna Puhajková

  • 11
Moderátorka Inna Puhajková (32) se minulý rok sestěhovala se svým přítelem fotbalistou Petrem Tlustým (32) do společného bydlení. Pár si soužití nemůže vynachválit a podle Inny už je byt skoro hotový. Zbývá už jen hnízdečko lásky zútulnit.

Sexy brunetka randí s fotbalovým obráncem Jihlavy už přes dva roky. Není se tak čemu divit, že si zamilovaný pár minulý rok pořídil společné bydlení, které pak velmi dlouho zařizovali. „Jsme v podstatě zabydleni plnohodnotně, ale takové ty maličkosti, co dělají domov domovem, si pozvolna dokupujeme,“ popisuje moderátorka své hnízdečko lásky.

Ne vždy mají s přítelem při zařizování stejný vkus. “Hrozně nadává, že neustále kupuji svíčky a svícny. Ať už jsou vysoké, dřevěné nebo skleněné. Mám je dokonce v koupelně nebo na záchodě,“ směje se Inna.

Romantické večery při svíčkách jsou tedy u televizní moderátorky a fotbalisty na denním pořádku. “Máme doma hodně živých i umělých kytek. Hodně to mezi sebou kombinuji a myslím si, že právě tyhle doplňky dělají domov domovem a dodávají mu tu příjemnou atmosféru.“

Častým společným tématem páru je sport. Inna se v něm díky moderování sportovních zpráv dobře vyzná. „Řeknu většinou svůj názor a muži si nedovolí mi odporovat. Asi je to tím, že už jsem v televizi dlouho a mám pádné argumenty a vysvětlení k tomu, za čím si stojím. Navíc si myslím, že mé názory nejsou úplně od věci,“ usmívá se.

Inna Puhajková

Vzhledem k tomu, že Inna bývala dlouholetou partnerkou hokejové legendy Jaromíra Jágra a momentálně žije po boku fotbalového obránce, občas o svých osudových mužích musí mluvit ve vysílání. „Přítel hraje za Jihlavu, tak v souvislosti s ligou o Jihlavě mluvíme, ale přímo o něm ne,“ vysvětluje moderátorka a dodává, že pokud se dostane ve zprávách na informace právě o bývalém příteli Jaromíru Jágrovi, rozhodně ji to nevykolejí. „Vůbec mi to nevadí, protože popisuji sportovní výsledky a nepitvám nějaký osobní život. Naopak jsem ráda, když můžu říct, že dal gól nebo hattrick,“ usmívá se Inna.

Zápas Jaromíra Jágra v Havířově, ze kterého odcházel z ledu se zakrváceným obličejem (na zákrok se podívejte zde), ji však nenechal chladným a vyjádřila se dost ostrým komentářem. 

„Tohle může udělat jen totální ko**t. Doufám, že si pan mistr Sikora své dvě vteřiny slávy užil. Dost se divím, že od kladenských nedostal na ciferník, v NHL by tohle bylo spoluhráčema okamžitě potrestáno,“ napsala.

„Sociální sítě beru jako zdroj toho, že člověk může být sám sebou a říct tam svůj názor a to, co v jistou chvíli cítí,“ vysvětlila svou reakci.