Igor Orozovič (Praha, 22. března 2022)

Igor Orozovič (Praha, 22. března 2022) | foto: ČTK

Ke svatbě jsem podnikl jisté kroky, prozradil Igor Orozovič

  • 5
Herec, zpěvák a výtvarník Igor Orozovič (39) právě zkouší v Národním divadle Hamleta, vystavuje své výtvarné umění a k tomu vyráží s doprovodnou skupinou na turné po republice. V pořadu ShowTime prozradil, že se stihl i zasnoubit.

„Já si teď nemohu stěžovat na nic,“ prohlásil Orozovič. „V lásce jsem taky šťastný,“ uvedl. Prozradil, že se plánuje dokonce ženit. „Podnikl jsem k tomu jisté kroky, ale není to, že by to mělo být teď hned,“ naznačil herec zasnoubení, které vzápětí také potvrdil. O svém soukromí a snoubence ale víc prozrazovat nechce.

Národní nebyla nejvyšší meta, nikdy jsem žádné neměl, říká Igor Orozovič

V současnosti je se svou kapelou na turné po republice. Jednou z jeho velkých fanynek je kolegyně Iva Janžurová. „Já mám jeho písně moc ráda. Dokonce mi složil krásnou písničku k narozeninám, tím si mě hodně získal. Líbí se mi jeho texty a patřím mezi skalní fanoušky,“ uvedla Janžurová.

Kromě hudby a divadla se zabývá i výtvarným uměním a právě vystavuje v Poděbradech.

„Výtvarno byl vždycky jen koníček, v tom nemám žádné ambice. Mojí hlavní prací je pořád divadlo, právě zkouším v Národním Hamleta, pak mám ještě projekt The Choice s partou tanečníků. Mě baví prostupování žánry. Vždycky říkám, že umění je jen jedno,“ dodal.