Martin Maxa ve videoklipu Kocór v tróbě

Martin Maxa ve videoklipu Kocór v tróbě | foto: archiv M. Maxy

Idol žen? Martin Maxa se v klipu změnil v šíleného traktoristu

  • 6
Zpěvák Martin Maxa, který už před dvanácti dostal nálepku svalnatého krasavce, se kvůli novému videoklipu změnil k nepoznání. Je z něj zanedbaný traktorista, na kterém se maskéři vyřádili, jak jen mohli.

Drsnou podobu na sebe vzal Martin Maxa kvůli písničce s názvem Kocór v tróbě, k níž točil videoklip.

"Písnička je celá v moravském dialektu, který mám moc rád a je příběhem na duchu chudšího traktoristy, který si dělá zálusk na atraktivní slečnu. Ta je ovšem taky pěkný vejlupek," objasňuje Martin Maxa obsah své nejnovější písně.

Maskování prý bylo tak dokonalé, že ho novinářka Štěpánka Decastelo, která se zhostila hlavní ženské role, vůbec nepoznala. Když přijela na ranč U Jelena v blízkosti Brna, kde se točilo, prošla půl metru kolem zpěváka a zeptala se: "On tady Martin ještě není?".

A jak se zpěvák v nezvyklé roli cítil? "Točili jsme snad v nejteplejším dni v roce. Na slunci bylo 56 stupňů a já jsem byl navlečený v montérkách s vycpaným břichem, flanelce, holinách a klobouku. Nikdy víc," směje se zpěvák.

"To, že mě nikdo nepoznal, mě ale moc bavilo. A takhle já v podstatě, přátelé, vypadám každé ráno, než si dám čtyři kafe a provedu základní očistu," uzavřel Martin Maxa.


Témata: Martin Maxa