Hugh Grant: Ulovím každou

  • 5
Herec Hugh Grant, který se proslavil především díky své roli ve filmu "Čtyři svatby a jeden pohřeb", přiznal, jak mu vlastní sláva a bohatství pomohly získat pěknou řádku krasavic poté, co se s Liz rozešel v květnu 2000. "Byla to hračka. Musím říct, že prakticky neexistuje trik, který by pro mě byl příliš nízký. Udělám skoro cokoli."

Co ale dělá Grantovi velké problémy, jsou malé děti. S těmi nemůže vydržet ani čtyři minuty. Ne každý muž má rád miminka, ovšem ne každý to přizná - jedenačtyřicetiletý britský herec patří k těm upřímnějším, a tak se listu The Sun svěřil, že malé děti přímo nesnáší.

Komentoval tak skutečnost, že ho jeho bývalá přítelkyně Liz Hurleyová, s níž nadále udržuje dobré, i když už jen kamarádské vztahy, naštěstí nepožádala, aby byl kmotrem jejího novorozeného syna Damiana. O jeho otcovství se britská filmová herečka soudí s hollywoodským producentem Stevem Bingem.

"Mimina mi nevadí, pokud u mě nejsou déle než čtyři minuty. To je moje maximum," prohlásil Grant. "Pak ale přestávám chápat, proč jsou z nich všichni tak vedle. Zajímají mě o něco víc, až když začnou mluvit."

Dva nejdůležitější z filmu Notting Hill: Julia Robertsová a Hugh Grant.

Liz Hurleyová a Hugh Grant

,