Helena Houdová a Aňa Geislerová - Festival v Cannes

Houdová a Geislerová zářily v Cannes, hrály poker pro děti

  • 11
Jako každý rok se i letošní filmový festival hemží slavnými osobnostmi. Krásu českých žen reprezentuje na červeném koberci topmodelka Eva Herzigová, kterou nyní podpořila i její kolegyně Helena Houdová a herečka Aňa Geislerová.

Houdová s Geislerovou zazářily především na galavečeru v luxusním hotelu Eden Roc, kam se dostavily na pokerovou benefici, kterou pořádala nadace Heleny Houdové Slunečnice. Sdružení pomáhá znevýhodněným dětem a pomáhá jim získat finance na zabezpečení jejich vzdělání a zdravotní zabezpečení. V Cannes přišly krásnou modelku a bývalou Miss České republiky podpořit známé osobnosti, mezi kterými nechyběl herec Willem Defoe nebo brazilský spisovatel Paulo Coelho.

Aňa Geislerová a Helena Houdová

Helena Houdová jako matka devítiměsíčního Dariena předvedla svoje kypré sexy tvary. Modelka zvolila sytě růžovou róbu bez ramínek, jejíž originálně řešený dekolt nebylo díky mateřství bujným vnadám možné přehlédnout. Ani Aňa Geislerová, která v současnosti natáčí seriál pro slovenskou televizní stanici JOJ, nezůstala se svým outfitem pozadu. Na výlet do Cannes odjela s výbavou od návrhářky Kláry Nademlýnské a na červeném koberci se před fotografy blýskla ve stříbrném modelu antického střihu.