Helena Houdová

Helena Houdová | foto: Petr Coubal

Helena Houdová se léčila tmou, na týden se nechala zavřít do maringotky

  • 38
Bývalá miss a modelka Helena Houdová (37) sice žije v Americe, ale léto tráví s dětmi v Čechách. A možná i proto, že své tři potomky sama vzdělává, a nemá tak chvilku pro sebe, na sociálních sítích oznámila, že se cítí psychicky vyčerpaná. Pomohla jí až terapie tmou, kdy se nechala na týden zavřít do maringotky.

„Ahoj světe. Jsi nějak světlejší... a hlasitější... a určitě víc voníš. Nevím, jestli už do slov dát, co pro mě tahle iniciace tmou znamená. Každopádně odjíždím ze svého ‚doma‘ posledních šesti dnů citlivější na... no - všechno,“ popisuje na Instagramu modelka svůj nevšední zážitek.

„Můj cíl byl si odpočinout, což se povedlo, prosnila jsem v podstatě první 3 dny, ať už spící, či bdící. A pak už mi jenom začaly chodit dary a učení ve formě návštěv z (a do) různých dimenzí, vize a spousta lásky, pochopení i odpuštění.“

01.září 2017 v 07:54, příspěvek archivován: 02.září 2017 v 12:38

Terapii tmou Helena Houdová absolvovala v maringotce v Hodoníně u Kunštátu. „Pokud jste duchovně založení, můžete zažít zážitky v rozšířeném vědomí a aktivování 3. oka. Může se vám podařit napojit na různé ‚kanály‘ z jemněhmotných světů,“ píše se na stránkách Tmaleci.cz. Jeden den ve svatyni, jak organizátoři maringotku nazývají, vyjde na tisíc korun a k dispozici je raw, vegan či vegetariánská strava.

,