Habera a Peštová zůstanou v New Yorku

Česká topmodelka Daniela Peštová, která před třemi týdny porodila dcerku Ellu slovenskému rockerovi Paľovi Haberovi, se navzdory dřívějším zprávám stěhovat na Slovensko nechystá. "Zůstáváme žít v New Yorku. Na Slovensku a do Čech budu přijíždět jen za prací. Budu víc létat, než je zvykem," svěřil se hudebník.

Habera je z dcerky nadšený, i když Ella občas řve z plných plic. Snažil jsem se jí přehlušit zpěvem, ale nezabralo to, reaguje spíš na dotyk a přivinutí," přiznal zpěvák, který by byl raději, kdyby se dcerka podobala spíše mamince. "Ellu rád
přebaluji, vidím, jak dělá každý den pokroky, jak reaguje na zvuky, jak se usmívá, když si dobře uleví. Jsem velmi šťastný, že mám dceru. O dalším dítěti zatím neuvažujeme, ale kdyby přišlo, budu rád."

Potomek se plným jménem jmenuje Ella Joy Anna

On-line rozhovor s Pavolem Haberou najdete ZDE.
Peštová-Habera, ale fotografii nemíní šťastný pár zveřejnit. "Bojíme se. Únosy jsou všude na světě - v USA i na Slovensku," říká Habera, který si nyní vychutnává otcovství, o které kvůli vojně a koncertování v případě první dcery Zuzany z předchozího manželství přišel.
 

 

 

Daniela Peštová.

Pavol Habera.

Pavol Habera.

Pavol Habera.

Pavol Habera.