Karel Gott na svatbě své dcery Lucie | foto: Marek Navrátil

Gott provdal dceru Lucii, dědečkem zatím nebude

  • 455
Karel Gott prožívá velmi hektické období. Jen den poté, co si z pražské porodnice v Podolí odvezl domů dceru Nelly Sofii, musel v úterý ráno pospíchat za další - Lucií, která se vdávala.

Mladí novomanželé, kteří mediální zájem příliš nevyhledávají, chtěli mít v Jílovém u Prahy komornější svatbu. To by ale nevěsta nesměla být dcerou hudebního velikána. "Bylo znát, že jí přítomnost fotografů a reportérů nedělá dobře, ale zřejmě je zvyklá," popsal situaci z úterního dopoledne fotoreportér iDNES.cz.

Jílové u Prahy zažilo velkou veselku, vdávala se Gottova dcera Lucie
Karel Gott, novomanželé a jejich maminky

Dvacetiletá Lucie a její o osm let starší partner si své ano řekli úderem jedenácté hodiny na místní radnici. Pro svůj velký den si ji nevybrali náhodou - ženich Jan Kovařík z Jílového pochází, Lucie tu má chatu. Jejich vztah navíc začal loni na místní diskotéce. "Byla mi sympatická, tak jsme se dali do řeči, tančili a pak jsem ji doprovodil na chatu. A od té doby jsme prakticky pořád spolu. V té době jsem ale vůbec nevěděl, že je dcerou Karla Gotta," řekl nedávno deníku Šíp Kovařík.

Celému obřadu přihlížela hrstka příbuzných a známých, mezi kterými nechyběli maminky novomanželů ani slavný otec nevěsty. "Prožívám teď šťastné období, je toho v poslední době nějak hodně. Včera jsem si jednu dcerku přivezl z porodnice a dneska druhou vdávám,“ řekl Karel Gott novinářům. - čtěte: EXKLUZIVNÍ VIDEO: Gottovy holky jsou doma, před vilou dokonce zpívaly

Gottova dcera Lucie a ženich Jan Kovařík
Gottova dcera Lucie a ženich Jan Kovařík se znají teprve krátkou dobu, přesto se rozhodli pro svatbu

Gottův nový zeť Jan se s Lucií zná teprve krátkou dobu, přesto se rozhodli pro svatbu. A odmítli, že by za tím bylo možné těhotenství nevěsty. "Dítě ještě nečekáme," zdůraznil mladý manželský pár, který údajně uzavřel i předmanželskou smlouvu. 

Mistr má ještě čtyřiatřicetiletou dceru Dominiku, ta se ale pod čepec zatím nežene.