Karel Gott

Karel Gott - Karel Gott v restauraci Da Emanuel v pražských Dejvicích. Jí se poliso aff ogato, spaghetti frutti di mare a ombrina. | foto: Nguyen Phuong Thao

Gott otevře restauraci a bude v ní prodávat své obrazy

  • 13
Karel Gott již za pár dní slavnostně otevře restauraci, která ponese jeho jméno. Gott Gallery Restaurant bude stát v centru Prahy a bude samozřejmě přístupná veřejnosti. Navíc v ní budou vystaveny reprodukce Mistrových děl, které si budou moci případní zájemci zakoupit.

"Těším se ze všeho, co se pohybuje někam kupředu, takže i z téhle restaurace. Moje ale nebude, ponese jen mé jméno. Samozřejmě nebudu chybět při jejím otevření," říká Gott, který bude kavárnu pravidelně navštěvovat a bude také vlastnit zlatou kartu.

V kavárně, restauraci a galerii zároveň se budou podávat snídaně, obědy v podobě menu a večeře. Pochoutky to budou rozhodně luxusnějšího typu. A jestli tu bude nějaká specialita nazvaná podle slavného zpěváka? "To nevím, nemluvilo se o tom," přemítá Gott.

"Gott Gallery Restaurant", za níž stojí stejně jako za návštěvníky hojně vyhledávaným Gottlandem v Jevanech podnikatel Jan Moťovský, přivítá svého prvního návštěvníka 11.září. Kromě Karla Gotta to bude i starosta Prahy 1, který má nad restaurací záštitu a také ji pokřtí, a Miss World Taťána Kuchařová. Chybět nebude ani významná osobnost ze světa showbyznysu, jejíž jméno ovšem zůstane až do otevření restaurace tajemstvím. Všechny přítomné čeká malé překvapení v podobě dárku.