Gisele si sama pere kalhotky

  • 6
Mnohým modelkám vleze sláva do hlavy a jsou pak zpovykané až hanba. Brazilská kráska Gisele Bündchenová je však skromnost sama a ani jako topmodelka nezapomíná na své dobré vychování. Každý večer si způsobně sama pere spodní prádlo a své obnošené róby a střevíčky prodává do newyorských second handů.

"V mé zemi se všem dobře vychovaným dívkám klade na srdce, aby si v koupelně pěkně samy v ruce vypraly kalhotky," říká podle agentury WENN modelka a přítelkyně Leonarda DiCapria.

"Když si na závěr dne dám sprchu, vždycky si v koupelně také vyperu kalhotky - bez ohledu na to, kde zrovna jsem," dodává Gisele.

Jak zjistil magazín New York, třiadvacetiletá brazilská supermodelka také nedávno prodala své róby a střevíčky z loňského roku do jednoho newyorského second handu.

Podle internetové verze magazínu Vogue jsou mezi kousky, které Bündchenová second handu nabídla, například i botičky od Marka Jacobse a Narcisa Rodrigueze.

Myslí i na děti
Gisele se před nedávnem představila i jako návrhářka šperků. Jí navržené platinové náhrdelníky poslouží dobrému účelu. Výtěžek z prodeje obdrží dětská nemocnice v USA, která se zaměřuje hlavně na léčbu rakoviny.

Leo a Gisele na nákupech

Jedna z nejlépe placených modelek světa, brazilská kráska Gisele Bundchenová.

Brazilská supermodelka Gisele Bündchenová

Brazilská supermodelka Gisele Bündchenová na módní show v Sao Paulu.

Brazilská supermodelka Gisele Bündchenová na módní show v Sao Paulu.

Gisele Bündchenová

Gisele Bundchenová na přehlídce spodního prádla Victoria's Secret, 13. listopadu 2003.

Topmodelky Karolina Kurková, Tyra Banksová, Heidi Klumová a Gisele Bundchenová na přehlídce spodního prádla Victoria's Secret.

Gisele Bundchenová na přehlídce spodního prádla Victoria's Secret, 13. listopadu 2003.

Kylie Minogue a Gisele Bündchenová jsou podle matematické rovnice krásky s nejdokonalejším pozadím.

,