Frances Bean Cobainová s bývalým manželem

Frances Bean Cobainová s bývalým manželem | foto: Profimedia.cz

Manžel po Cobainové chce, aby mu po rozvodu platila výživné půl milionu

  • 28
Dcera zesnulého frontmana kapely Nirvana Kurta Cobaina (†27) Frances Bean Cobainová (24) se rozvádí necelé dva roky po svatbě. A aby toho nebylo málo, její manžel Isaiah Silva (31) po ní vyžaduje výživné v přepočtu téměř 600 tisíc korun měsíčně.

Pár se rozešel v dubnu tohoto roku. Až teď se ale rozhoupali k rozvodu. A Frances se asi nestačí divit, co po ní její stále ještě manžel požaduje.

Podle deníku TMZ potřebuje Isaiah po rozvodu od své bývalé manželky finanční podporu, aby žil ve stejných podmínkách jako dosud.

On sám totiž v současné době nemá práci, ale údajně ji má intenzivně hledat. A Frances prý měla s vyplácením manžela souhlasit. Silva totiž chodí do soukromé školy a navíc se má starat o dítě z předchozího vztahu, takže potřebuje měsíčně peníze.

Po Frances ještě požaduje polovinu veškerých jejích výdělků, které jí přibyly na účet během jejich manželství. Isaiah tvrdí, že má Cobainova dcera na účtě minimálně 2,5 miliardy, protože po otci zdědila hodně peněz a tudíž ji pár desítek tisíc dolarů nemůže rozhodit.

Cobainová a Silva, který je členem kapely The Eeries, se tajně vzali v červnu 2014 po asi tříleté známosti. Na svatbě bylo jen pár kamarádů.

Matka nevěsty - Courtney Love, nebyla pozvána a až zpětně se dozvěděla, že se její dcera vdala.