Diskuze

Mám rád hezké ženy. A když jsou k tomu chytré, je to fajn, říká Slováček

Hudebník Felix Slováček (78) se sice po sedmi letech rozešel s výtvarnicí Lucií Gelemovou (38), ale mosty pálit nehodlá. Říká, že je fajn, když lidé dokážou i po rozchodu zůstat přáteli. Prozradil také, jaká vína a jaké ženy má rád.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dřív na hezkou ženu mohl zapůsobit svým hudebním umem. Dnes už síly dochází, šarm s postupem času taky odezněl a tak odulý a po letech oteklý Slováček zamává balíčkem bankovek a náhradnice za Patrasovou na sebe nenechají dlouho čekat. Jen teda nejsou moc chytré, protože neví, co Slováčkovi zbyde po rozvodu.

0 0
možnosti
MD

Myslím, že hezké ženy má rád každý chlap, ale v jeho věku a vizáži je může přitahovat akorát tlustou prkenicí, pokud ji má.

0 0
možnosti
AM
Foto

V 78 letech je hodně odvážné mluvit o ženách z pozice dobyvatele...spíš Felix poslouží dámám jako výtah do "lepší" VIP společnosti, to ano.;-D

0 0
možnosti
VK

Jsem chytrý a hezký. A proto mě má Felix rád!

0 0
možnosti
JS

Tady staré dobré "chceš-li udělat ze starého muže blázna, dej mu mladou ženu..." fakt sedí.;-D

0 0
možnosti
HK

Hezke a chytre? To chapu. Proc byl s Gelemovou

0 0
možnosti
DT

Vedle něj vypadá každá krásná. A jak tak čtu, tak taky chytrá. Takže to má vlastně dobré! R^

17 0
možnosti
Foto

A66n64n62a 58V19e79s59e35l48á

14. 6. 2021 11:25

Už od jeho mládí...

4 0
možnosti
IM

I93v54a74n 30M58i57n77á22ř

14. 6. 2021 10:40

Dříve se tomu říkalo - že na dědka po druhé - přichází již třetí míza.

2 0
možnosti
KS

S Felixem jsem se osobě v životě setkala dvakrát - poprvé, kdysi dávno u nás v hotelu byli ještě s Dádou na večeři (samozřejmě zadarmo) a když je pan majitel poprosil, zda by nenapsali pár slov do kroniky, co tam byla, dal mu Felix svojí, již předem podepsanou, fotku, ať si jí tam prý nalepí 8-o. Podruhé dorazil k nám do hotelu (už jiného) na návštěvu za jednou dámou, co u nás bydlela a přinesl jí obrovský pugét. Nabídla jsem mu všechny vázy, co byly k dispozici (4 nebo 5), nicméně žádná mu nebyla dost dobrá a celkem ostře mi to "vysvětlil". Žádné kouzlo osobnosti ani charisma jsem tam tehdy nevidělaRv :-P.

28 0
možnosti
DB

Já jsem ho osobně nikdy neviděla, ale jestli šarmí jenom ke své cílové skupině a k "plebsu" se chová hnusně, tak rozhodně taky palec dolů! Několik palců! :))

1 0
možnosti