Eva Čerešňáková tančí u tyče.

Eva Čerešňáková tančí u tyče. | foto: Vertigo Pole Fitness

Eva Čerešňáková tančí u tyče, tvaruje si tím postavu

  • 10
Česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková se začala svíjet u tyče a z fleku by mohla vystupovat v nějakém erotickém klubu. Kvůli tomu to ale nedělá. Je to podle ní nejlepší způsob, jak vytvarovat postavu. Žádný ze sportů, které zkoušela, jí tolik nepomohl.

"Baví mě jezdit na bruslích, běhat, hrát tenis nebo beach volleyball a sport k životu potřebuji, ale žádný ze zmíněných sportů není řešením na kompletní zpevnění postavy včetně problémových partií," postěžovala si Čerešňáková.

Kamarádka ji ale loni dotáhla na pole dance. "I když je na první pohled evidentní, že to je tanec u tyče, nejedná se o žádné kroucení kolem tyče, jak si lidé pohyb u tyče představují. Je to pořádná makačka," říká Čerešňáková, která už modeling odsunula na druhou kolej, takže vychrtlá být nemusí.

Věnuje se ale hodně práci moderátorky a občas nafotí i nějakou reklamní kampaň, což vyžaduje, aby se udržovala ve formě. Tancem u tyče zhubla několik kilo, a i když si odtud často odnáší modřiny a pravidelně ji bolí po tréninku ruce i nohy, stojí to za to. "Raději budu sportovat a makat u tyče, než abych hladověla. Snažím se mít zdravý a vyvážený zdravotní styl jako prioritu," říká.