Dbám na stravu, během sezony si dort dát nemůžu, přiznala Ester Ledecká

  • 13
Lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká (23) prozradila, že si musí hlídat kondičku. Proto také velice dbá na stravu. Olympijská hvězda, která v Pchjončchangu vyhrála superobří slalom na lyžích a pak i paralelní obří slalom na snowboardu, přitom miluje sladké.

„Já sem tak ráda chodím,“ prohlásila Ester Ledecká v Show Jana Krause, když jí moderátor věnoval čokoládu a také dort. Sportovkyně přiznala, že během sezony by si ho asi dopřát nemohla, protože musí dbát na stravu. 

Sportování je totiž v jejím životě klíčové. Teď prozradila, že dokonce zvažuje, že se bude ještě věnovat windsurfingu. „V létě mám volno,“ komentovala se smíchem své rozhodnutí Ester, která o sobě tvrdí, že je sportovní magor.

Ve středečním díle Show Jana Krause jí dělal doprovod trenér Ondřej Bank. „Já v jejím týmu řeším takové ty věci ohledně lyžování. Můj bratr Tomáš má na starosti více organizování věcí a já se zabývám spíše taktikou a závodní stopou,“ vysvětlil bývalý úspěšný alpský lyžař.

„Já vždycky potřebuju připomenout, že musím být nejrychlejší, a od toho je tady Ondra,“ dodala Ester Ledecká, která do televize Prima dorazila s pírky ve vlasech.