Doprovod královně dělají nejkrásnější muž světa a Česka.

Doprovod královně dělají nejkrásnější muž světa a Česka. | foto: Muž roku

V Česku teď můžete potkat královnu v doprovodu nejkrásnějších mužů

  • 4
Typický kostýmek, klobouk i účes. Ulicemi Prahy se prochází britská královna. Místo tlupy bodyguardů jsou po jejím boku dva pěkní muži. Královská návštěva přijela skutečně z Británie. Je to Mary Reynoldsová, která se živí jako dvojnice Alžběty II.

Mary Reynoldsovou přivítal v Česku pořadatel soutěže Muž roku David Novotný a taky nejkrásnější Čech Martin Gardavský a nejkrásnější muž světa Ali Hammoud.

Reynoldsová, která je známou a uznávanou dvojnicí britské panovnice, je speciálním hostem pátečního finálového večera soutěže Muž roku 2013.

Ten se koná v Náchodě, kde taky dvojnici Alžběty II. přijal místní starosta Jan Birke, který sladil kravatu s oděvem královny.

Reynoldsová je ostatně na oficiality zvyklá. Dvojnici královny dělá už řadu let a při různých akcích ji vítají po celém světě skoro stejně jako samotnou královnu.

"Má práce mě velmi baví, přivedl mě k ní můj manžel, který říkal, že vypadám jako královna, a sousedi mi to také říkali. Nemám žádnou plastickou operaci, mám to v sobě od přírody," říká Reynoldsová.

V České republice je ovšem Reynoldsová poprvé a velmi se sem těšila. Bere to jako takový dárek k osmdesátinám, které oslavila minulý týden. Těší se prý hlavně na to, až ochutná Becherovku.

Mary Reynoldsová minulý týden oslavila osmdesátiny. Skutečné královně už je 87 let.

Dlouho se ale u nás nezdrží. Už v sobotu letí zpět do Velké Británie.

"Jsem velmi rád, že Mary přiletěla a ochutná českou kuchyni. Je připraveno menu s bramborovou polévkou, pravou českou svíčkovou s houskovými knedlíky a jablečný závin se zmrzlinou," řekl pořadatel Muže roku David Novotný.


Britská královská rodina