Jitka Zelenková, Martin Michal a Helena Vondráčková

Jitka Zelenková, Martin Michal a Helena Vondráčková | foto: Martin Michal a Giovanna Roklová

Dvě nestárnoucí zpěvačky se sejdou v Lucerně

  • 9
Helena Vondráčková a Jitka Zelenková, dvě nestárnoucí zpěvačky, kterým nechybí vedle nezaměnitelných hlasů sex-appeal ani pěkná postava, to v sobotu 10. listopadu rozjedou v Lucerně.

Vondráčková, která letos oslavila šedesátku, si nezadá s temperamentem své o tři roky mladší kolegyně a hodlá ho náležitě předvést. Navíc bude tančit a také stepovat, na svůj galakoncert nazvaný "Helena v Lucerně" pozvala totiž Jiřího Korna. Ten se předvede také se svou skupinou 4TET.

V show zazní jak starší hity, tak novinky z alba Zastav se (...a poslouchej) včetně zbrusu nového Helenina hitu HaHaHa. Vedle zpěvu a tance se bude určitě také nostalgicky vzpomínat. "Lucerna se pro mne stala hudební Mekkou, začala jsem v ní svou kariéru a i když jsem tu vystupovala už mnohokrát, pokaždé je to báječný pocit," tvrdí Vondráčková.

Zatímco Vondráčková plní povinnosti v Polsku, kde v taneční soutěži sice již dotančila, ale vystupuje tu jako pěvecká hvězda, Zelenková si užívá večírků. Například nechyběla na slavnostním otevření nového Autocentra Duba, kde obdivovala luxusní vozy i oblečení předváděné modelkami na módní přehlídce. Se společenskými akcemi se ale brzy rozloučí, v prosinci pojede totiž své vánoční turné po republice nazvané Splněná přání Jitky Zelenkové.