Diskuze

Módní masáž z Varů: Mesarošová v těhotenství sází na pohodlí

Modelka a někdejší playmate Dominika Mesarošová (32) se v rámci filmového festivalu v Karlových Varech oblékla spíše pohodlně než vyzývavě. Je v šestém měsíci těhotenství. Tentokrát na procházku po kolonádě zvolila šaty, do kterých se ještě se svým bříškem vešla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

Koncept této rubriky chápu, ale téma tohoto článku nikoliv. Bohužel mi přijde trapný a prázdný i sem.

0 0
možnosti
TH

Já myslím, že pro takové případy by tu neměla být rubrika Revue, ale rubrika Slepice.

6 0
možnosti
AM

Vlasky, boticky, mozeček :D

10 0
možnosti
PH

Myslím, že vy dvě byste si náramně rozuměly.

0 4
možnosti
PN

A já jsem dnes vyrazil v kraťasech, košili s krátkými rukávy a sandály, samozřejmě i s ponožkami. Také důležitá informace. Jo a těhotný opravdu nejsem.

2 0
možnosti
RB

Chlapska reklama na plast.

0 0
možnosti
IB

I49v81o 11B28o40u20š61e

2. 7. 2018 21:56

Co na to říct.......

4 0
možnosti
SW

Sice rika, ze dzinova bundicka je nadcasova, ale ve mne evokuje konec 80. a zacatek 90. let, proste neco zpatecnickeho a vzdy, kdyz ji vidim na zene, ktera ma saty, tak si proste pripadam jako v nejakem casove bubline. Je to takove normalni obleceni, ano, vlastne cele takove nijake. Asi jako majitelka obleceni a 'briska.'

5 2
možnosti
SB

Sice je pravda, že si nemohu stěžovat, protože mě tyhle články nikdo nenutí číst (a ani je nečtu, stačí mi, když se z nadpisu dozvím, o čem pojednávají), ale člověk si vzpomene na britského historika Edwarda Gibbona, který ve dvaceti bodech shrnul příčiny úpadku Římské říše.

Bod č. 6 zní takto:

"Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity."

26 2
možnosti
PN

Pojem celebrita nedávno vtipně definoval v Dobrém ránu na ČT2 režisér Troška: "Vona si nechá udělat silikonový kozy a už si myslí, že je celebrita" konec citátu.

3 0
možnosti