Michael Frolík, Diana Kobzanová a jejich dcery Ella a Lily na módní přehlídce...

Michael Frolík, Diana Kobzanová a jejich dcery Ella a Lily na módní přehlídce Beaty Rajské (Liberec, 20. srpna 2020) | foto: Profimedia.cz

Diana Kobzanová ukázala třetí dceru a promluvila o předčasném porodu

  • 4
Miss ČR z roku 2001 Diana Kobzanová (40) na začátku března porodila třetí dceru. S hokejistou Michaelem Frolíkem (35) jí dali jméno Nelly. Přestože bývalá modelka a moderátorka těhotenství utajila, svým sledujícím na sociálních sítích nyní prozradila pár podrobností.

„Nelly Frolik 9.3.2023. Narodila se trošku dřív, na Floridě. Aby bylo jasno, manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to díky předčasnému neplánovanému porodu nestihl. Froldovi jsem řekla, ať v této nejdůležitější části sezony zůstane s týmem a pomůže k nejlepšímu výsledku v playoffs…Tatínka si užijeme až splní klubové povinnosti,“ napsala trojnásobná maminka k fotce nejmladší dcery.

…protoze se siri zbytecny drby…Nelly Frolik 9.3.2023
Narodila se trosku driv,na Floride. Aby bylo jasno,manzel by u planovaneho porodu byl,bohuzel to diky predcasnemu neplanovanemu porodu nestihl Froldovi jsem rekla,at v teto nejdulezitejsi casti sezony zustane s tymem a pomuze k nejlepsimu vysledku v playoffs…tatinka si uzijeme az splni klubove povinnosti. #nenizac @michaelfrolik67

24. března 2023 v 7:09, příspěvek archivován: 24. března 2023 v 8:33

Pak ještě v příbězích dovysvětlila, proč byla tak stručná ohledně nových informací. „Omlouvám se všem za strohou zprávu, ale čím kratší a stručnější, tím míň sraček v bulváru. Účet zase vypnu hned, jak to bude možné,“ napsala bývalá královna krásy, která se na sociálních sítích v poslední době prezentuje pomálu, jelikož je považuje za žrouta času. Na druhou stranu je ráda, že tímto způsobem občas může být v kontaktu se známými a sledujícími, což však neznamená, že sdílí úplně všechno.

Později dodala, že rozhodně neplánuje informovat o nějakých dalších podrobnostech. „A nebo všichni bažíte po fotce v síťovaných spoďárech s vložkou v nemocničním zrcadle s podrobným popisem ‚jak se rodí děti‘? Sorry, ale u nás doma jsme všichni pořád normální, ne instamagoři. Tři děti neznamená, že musíme zasírat veřejný sítě nevyžádaným baby obsahem. Hezký zbytek týdne,“ napsala.

O pět let mladší sportovec a někdejší miss spolu mají dvě další dcery. Ella přišla na svět v prosinci 2014, Lily se narodila v dubnu 2018.

Kobzanová s manželem se v roce 2021 přestěhovali z Kanady, kde hrál Frolík za Montreal Canadiens, zpátky do Evropy. Rodina strávila rok ve Švýcarsku, od loňského července žijí opět v České republice, ale dům mají i na Floridě.

Hokejista hrával v NHL – prošel Floridou, Chicagem, Winnipegem, Calgary, Buffalem i Montrealem. Od loňského roku působí v Tipsport extralize v libereckém klubu Bílí tygři.