Demi Moore

Demi Moore | foto: Profimedia.cz

Demi Moore přijede podpořit Susan Boyle na finále Britain´s Got Talent

  • 37
Jedním z důvodů, proč se britská pěvecká hvězda Susan Boyle stala tak populární, je i velká podpora hollywoodských celebrit. Mezi největší fanoušky osmačtyřicetileté zpěvačky patří i herečka Demi Moore a její přítel Ashton Kutcher. Slavná herečka se nyní chystá podpořit svůj idol ve finále britské soutěže.
Podle deníku Daily Mail Demi Moore na slavnostní galavečer pozvala sama porotkyně soutěže Amanda Holdenová pomocí sociální sítě Twitter.com. Holdenová herečce a jejímu příteli dokonce zařídila i let první třídou a ubytování v hotelu. Původně sice herečce slíbila soukromé letadlo svého kolegy porotce Simona Cowella, nakonec však s omluvou nabídla let první třídou.

"A co, že nebude soukromé letadlo? I tak velkorysá nabídka, děkuju! A děkuju Simonovi! Kdy je finále?" reagovala Demi Moore. "Báječné, finále je v sobotu, takže vás dovezeme do hotelu a potom limuzínou na červený koberec," odpověděla nadšená Holdenová.

Demi Moore a Ashton Kuttcher

Hollywoodská herečka uvedla, že když poprvé viděla vystoupení Susan Boyle na internetu, dojalo ji k slzám. Zpěvaččino pojetí písně I Dreamed A Dream z muzikálu Bídníci a její životní příběh zaujaly šestačtyřicetiletou herečku natolik, že ji spolu se svým přítelem, hercem Ashtonem Kutcherem, začala propagovat na svých profilech na síti Twitter.

Moore však není jedinou hollywoodskou kráskou, kterou si Susan Boyle získala. Herečka Catherine Zeta-Jonesová dokonce zatoužila po hlavní roli ve filmu, který by pojednával o talentované zpěvačce ze Skotska. Manželka Michaela Douglase dokonce zašla tak daleko, že se po roli poptávala u britské produkce soutěže.