Daniela Hantuchová, Tatiana Golovinová a Maria Kirilenková | foto: Sports Illustrated

Hantuchová a její kolegyně se svlékly pro Sports Illustrated

  • 29
Slovenská tenistka Daniela Hantuchová se odhalila pro časopis Sports Illustrated. Spolu s kolegyněmi Marií Kirilenkovou z Ruska a Tatianou Golovinovou z Francie pózovala ve speciálním americkém plavkovém vydání.

Šestadvacetiletá hráčka je s výsledkem modelingové práce spokojená. Focení, které probíhalo na plážích v Dominikánské republice, bere jako skvělou příležitost ukázat se veřejnosti v jiném světle.

„Stát se součástí tohoto vydání Sports Illustrated pro mě byla jedinečná zkušenost. Byla to vzácná a zábavná možnost, abych se lidem představila jinak než na kurtu,“ komentovala pózování v exotických exteriérech Hantuchová na serveru ženského okruhu WTA.

Daniela Hantuchová na kurtu

Trio hráček nafotil přední sportovní fotograf Walter Iooss Jr.

V minulosti se čtenářům Sports Illustrated představily v plavkách také Maria Šarapovová, sestry Williamsovy, Anna Kurnikovová a Steffi Grafová.

Na prestižní titulní straně se letos objevila třiadvacetiletá izraelská modelka Bar Refaeliová, přítelkyně herce Leonarda DiCapria. V plavkách se na obálce v minulosti objevily i Češky Petra Němcová nebo Veronika Vařeková.

Plavkové vydání připravil americký magazín už po šestačtyřicáté, loni si ho prohlédlo 66 milionů čtenářů.

,