Diskuze

Muž roku 2020 David Kremeň pomáhá v nemocnici, zaskočil ho věk pacientů

Nízký věk pacientů s covidem-19 v intenzivní péči zaskočil Muže roku 2020 Davida Kremeně (29), který jako policista pomáhá na covidovém oddělení v Nemocnici Znojmo. Podobnou práci nikdy nedělal, ale všem, kteří odmítají nosit roušky a zpochybňují covid-19, by přál, aby si ji vyzkoušeli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Nízký věk.. tak proč je podle statistik porad průměrný vek hospitalizovaného asi 67 let (jasně, že to lehce bude klesat, kdyz už máme naockovanou polovinu 80+).

Od doktoru z JiP víme, že drtivá většina tech mladých je silně obézních.

Takže titulku opět nerozumím.

5 13
možnosti
OU
OU
JN

Nejde jen o vizáž přece.

4 0
možnosti
PK

Co je to zase za nechutnou propagandu? ;-€

"ale všem, kteří odmítají nosit roušky a zpochybňují covid-19"

Nikdo nezpochybňuje covid, ale většina lidí zpochybňuje nošení roušek VENKU. To nikdy zdůvodněno nebylo a nic to neřeší, právě naopak.

"Zaskočil ho nízký věk pacientů"

Průměrný věk hospitalizovaných je stále 68 let. Samozřejmě, že jsou mladší výjimky.

"Přál bych všem odmítačům roušek a pochybovačům o covidu, aby si tu práci sami vyzkoušeli, a pak řekli, jestli nezměnili názor"

To je ta nehorší nechutnost, kterou tu od začátku vláda a média předvádí. Proč někoho manipulovat tím, že jsou plné nemocnice? Když budou plné ještě víc, nasadíme 2 roušky a to i doma? A když nebudou stíhat, nasadíme 3 roušky a budeme s nima i spát? To je přesně ten způsob manipulace a NEVHODNOSTI opatření, který nic neřeší a za který vládu nenávidím.

8 18
možnosti
Foto

J16a41n 53K15a17š64í12k

19. 3. 2021 7:31

Průměrný věk hospitalizovaných je stále 68 let. a průměrná mzda je 40 tisíc (proto je to průměr)

to znamená že tam může ležet jak vaše maminka (nejvíce pravděpodobné) tak vaše manželka (čím dál častější), nedej bože dítě - bohudík výjimka, přeto jsou

12 0
možnosti