Zpěvačka Cher na světové premiéře filmu Mamma Mia! Here We Go Again (16....

Zpěvačka Cher na světové premiéře filmu Mamma Mia! Here We Go Again (16. července 2018, Londýn) | foto: Profimedia.cz

Nicholson v mých čtyřiceti řekl, že jsem pro film stará, vzpomíná Cher

  • 13
Zpěvačka a herečka Cher (72) zavzpomínala na telefonát, který přišel den po oslavě jejích čtyřicátých narozenin. Režisér George Miller (73) jí tehdy řekl, že on ani herec Jack Nicholson (81) s ní už na natáčení nepočítají. „Jsi podle nás už moc stará a nejsi sexy. Dobré ráno čtyřicítko,“ oznámil jí.

Slavná zpěvačka zavzpomínala při svém pátečním koncertě v New Jersey na ledovou sprchu, která přišla v podobě telefonátu den po oslavě jejích čtyřicátých narozenin. Volal režisér filmu Čarodějky z Eastwicku, George Miller.

„Telefon zazvonil a ozval se mužský hlas. Ahoj Cher, tady George. Chtěl jsem ti jen říct, že v mém novém filmu si nezahraješ. Jack Nicholson i já máme stejný názor. Jsi podle nás už moc stará a nejsi sexy. Dobré ráno, čtyřicítko!,“ vzpomíná Cher.

Herečka se v tu chvíli zhroutila a rozplakala. Smutek ale vystřídalo naštvání a vztek. Režisér totiž s urážkami nepřestával.

„Pokračoval a řekl, že na mně vlastně stejně nenávidí snad úplně všechno. Počínaje mou chůzí, přes to, jak mluvím, i jakou barvu mají moje vlasy a oči. Bylo to neuvěřitelné. V jednu chvíli jsem se konečně probrala z šoku a řekla mu „Tak hele. Nenašel jsi mě někde u silnice. Byla jsem nominovaná na Oscara za film Silkwoodová. A mám i cenu z festivalu v Cannes za nejlepší herečku v hlavní roli ve filmu Maska. Takže sbohem!,“ pokračuje Cher.

24.srpna 2018 v 08:33, příspěvek archivován: 24.srpna 2018 v 13:31

Zpěvačku a herečku jste v poslední době mohli vidět ve druhém filmu Mamma Mia! s podtitulkem Here We Go Again!, kde získala menší roli. S výrazně blond vlasy se zde objevila jako babička Sophie v podání Amandy Seyfriedové (32) a zazpívala hit Fernando skupiny ABBA.

Popová hvězda, která má na kontě také řadu velkých filmových rolí a dva Oscary, minulý rok upřímně přiznala, že její vlastní písničky se jí nelíbí. Svou hudební kariéru prý bere čistě jako prostředek pro ziskání peněz.