Diskuze

Blanchettová: Obvinění Woodyho Allena má řešit soud a ne sociální sítě

Cate Blanchettová (48) odsoudila sociální sítě a jejich rozsudky bez důkazů. Reagovala tak na obvinění adoptivní dcery Woodyho Allena (82). Dylan Farrowová (32) tvrdí, že ji režisér sexuálně napadl během rozchodu s její matkou Miou Farrowovou (73) v roce 1992.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Vážím si ji jako herečky a teď i jako osobnosti.

2 0
možnosti
SW

Hlavne uz se to resilo a nebylo nalezeno nic. Nemuze to resit soud, kdyz policie nema nic krome hystericke dcery hystericke matky. Jak mame verit, ze ji matinka nenaockovala proti Allenovi? Uz davno ho obvinila, nic se nenaslo a ted zase vse vytahla, kdyz citi novou sanci s Me Too.

2 1
možnosti
VS

"Jak mame verit, ze ji matinka nenaockovala proti Allenovi?"

Právě o tom je článek. Že nejde o to, čemu vy věříte nebo ne. Že to může posoudit pouze soud.

0 0
možnosti
Foto

Jenomže pro soud jsou potřeba důkazy, na internet si může nablít kdokoli cokoli. A je smutné, že se těmi bláboly někdo vážně zabývá RvRvRv

38 1
možnosti
RH

Po 16-ti letech si vzpomenout a obvinit někoho ze sexuálního napadení, kdy už je prakticky nulová šance to dokázat nebo vyvrátit, je více než ubohé... ale je vidět, že v dnešní společnosti, pokud chcete někoho "odstavit", stačí drobné obvinění, těžko prokazatelné/vyvrátitelné ....

17 1
možnosti
PH

Vážení umělci, jděte někam. Najednou si všichni vzpoměli jak jim bylo ubižováno. Obvinit někoho po 16ti letech ze sexuálního obtěžování je trapné. Holka si asi potřebuje koupit nový dům.

10 0
možnosti
MN

Tak těch let je dokonce 26, ne 16.

Absolutně si netroufám soudit, jestli si holka vymýšlí, nebo je WA prasák, ale ona ho obvinila prakticky okamžitě, několik let se to řešilo už tenkrát (jestli i soudně, nevím, každopádně mediálně ano). Takže s tím nepřišla až teď.

3 1
možnosti
ZM

Cate má rozum, a můj odpor k "asociálním sítím" stále vzrůstá.

22 0
možnosti

Cate je nejen skvělá herečka, ale jak je vidět, nebojácná a racionální žena!!! Po C. Deneuve další silná osobnost, která se nebála ozvat a říct svůj názor. Ale že jich moc není, což.!!!

9 1
možnosti