OnlyFans se ke mně perfektně hodí, říká Carmen Electra

  • 32
Herečka Carmen Electra (51) se měsíc po svých padesátinách připojila na platformu OnlyFans. Bývalá sexbomba z Pobřežní hlídky si rok poté své působení na této sociální síti pochvaluje a prozradila, co tam po ní fanoušci nejvíc chtějí.

„Prostě jsem cítila, že to musím udělat. Pro jednou mám možnost být sama sobě šéfem a mít vlastní tvůrčí vizi, kterou budu sdílet se svými fanoušky, aniž by nade mnou někdo stál a říkal mi to: Nedělej tohle, nedělej tamto. Zakryj tohle,“ vysvětlila herečka, proč se rozhodla své tělo vystavovat na OnlyFans.

Fanoušci jí tam mohou zasílat žádosti o různé fotky, herečka si s nimi může dokonce dopisovat. Jedna žádost se ale prý pravidelně opakuje.

„Dostávám spoustu žádostí o moje nohy, to mě rozesmívá,“ svěřila se Electra.

Padesátnice Carmen Electra si založila profil na OnlyFans se sexy příspěvky

Herečka uvedla, že její OnlyFans bude obsahovat její snímky ve spodním prádle, fotografie z dovolené a příspěvky o jejích tipech na zkrášlování sebe sama.

Předplatné hereččina účtu je zdarma, ale za exkluzivní příspěvky si účtuje až 25 dolarů, přičemž nabízí i VIP balíčky za vyšší ceny.

V rozhovoru pro OutKick Electra hovořila o tom, jak moc OnlyFans zlepšil její život: „OnlyFans se ke mně perfektně hodí, protože jsem kreativní ředitelkou svých vlastních snímků, ve svém vlastním čase,“ řekla herečka. „Není tam nic, co bych neschválila. A miluju spojení se svými fanoušky,“ dodala.

VIDEO: Jenny McCarthy a Carmen Electra (2023):

,