Dagmar Havlová

Dagmar Havlová | foto: Profimedia.cz

Bulvár mě chce zdiskreditovat, reaguje Havlová na články o novém vztahu

  • 184
Bývalá první dáma Dagmar Havlová požádala bulvární deníky, aby přestaly šířit lživé informace o jejím vztahu k neznámému muži. Reaguje tak na fotografie v deníku AHA!, na nichž je v doprovodu muže, který s ní podle deníku má mít důvěrný vztah. Havlová rozeslala médiím otevřený dopis, v němž žádá o zastavení štvavé kampaně.

Na snímcích je Havlová zavěšena do neznámého muže. Zprávy o jejich vztahu jsou ale falešné.

Havlová v dopise vysvětlila, že šla pouze na nákup s pracovníkem filmového štábu seriálu Sanitka, který právě natáčí. To potvrzuje i vysílačka, kterou má muž na fotkách za opaskem.

"Žasnu nad nestoudností bulváru, který využívá mé osamělosti a bolesti po odchodu mého manžela a zcela promyšleně se mě snaží zdiskreditovat před čtenáři vymýšlením falešných příběhů," píše vdova po Václavu Havlovi, od jehož smrti v neděli uplynou tři měsíce.

Pravost dopisu Revue iDNES.cz potvrdil vedoucí kanceláře Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97.

VYJÁDŘENÍ DAGMAR HAVLOVÉ

Žasnu nad nestoudností bulváru, který využívá mé osamělosti a bolesti po odchodu mého manžela a zcela promyšleně se mě snaží zdiskreditovat před čtenáři vymýšlením falešných příběhů.

S ohledem na to, že se necítím po všem, co jsem přestála, dost psychicky silná svádět tradiční souboje s prolhanostmi, které se o mně píší a zanechávají ve mně stopu, žádám bulvár, aby nepřekračoval hranice elementární slušnosti a aby své štvavé kampaně okamžitě zanechal.

Poznámky:

Konkrétně se jedná o případ, kdy z pracovníka filmového štábu (seriál Sanitka) dělají koncepčně promyšleně mého domnělého partnera (za pasem má filmovou vysílačku!).