Bohuš Matuš | foto: KORZO

Bohuš Matuš prožívá rodinné drama

  • 13
Zpěvák Bohuš Matuš je v současné době bez partnerky. Věnuje se hlavně práci a volný čas tráví se svou matkou. Ta se k němu po čase opět nastěhovala a je ve velmi špatném psychickém stavu.

Rodiče Bohuše se před lety rozvedli, jeho otec zůstal v Písku. Matka si pak našla o pár let mladšího muže, který obchoduje s koberci. Čtyřiatřicetiletý Bohuš, který na ní doslova visí, jim pořídil rodinný domek v Boskovicích na Moravě a vše nasvědčovalo tomu, že bude následovat idyla.

"Chtěl jsem, aby byla máma spokojená a šťastná, ale přestalo jim to klapat, a tak se na jaře přestěhovala ke mně. Pak se ale zase dali dohromady, máma mu uvěřila, že vše bude jako dřív, a to neměla dělat," svěřil se Bohuš Matuš.

Matčiny spory s partnerem pak vyvrcholily v Maroku, kam svého přítele doprovázela na pracovní cestu. "Dal jsem mámě i tři tisíce euro, aby nebyla na nikom závislá a mohla se, když bude chtít, na své náklady kdykoliv vrátit. O peníze ale záhadným způsobem přišla. Přítel ji hned po příletu vyhodil, prý padly i nějaké rány, a ona zůstala absolutně bez prostředků," prozradil zpěvák.

Cesta domů prý byla pro jeho matku velmi strastiplná, nejdříve jí pomohl řidič kamionu, ze Španělska ji pak domů vzali autobusem čeští turisté. O žalobě na povedeného přítele své matky Bohuš Matuš zatím neuvažuje. "Máma se ale nemá kam vrátit. Domek si chce její přítel ponechat jako kompenzaci za to, že v něm s mámou šest let žil," řekl nechápavě zpěvák a dodal, že jen doufá, že se jeho matka brzy z traumatických zážitků vzpamatuje.