Ben Affleck a Jennifer Garnerová (New York, 19. listopadu 2014)

Ben Affleck a Jennifer Garnerová (New York, 19. listopadu 2014) | foto: AP

Affleck a Garnerová se po letech dohodli na ukončení manželství

  • 8
Herec Ben Affleck (46) se před odchodem do léčebny pro alkoholiky dohodl s manželkou Jennifer Garnerovou (46) na podmínkách rozvodu. Oba herci podepsali poslední dohody. Affleck zůstane v léčebně minimálně třicet dnů. Poté soud manželství oficiálně ukončí. Stane se tak nejspíš v druhé polovině září.

Ben Affleck se v červenci po roce randění rozešel s producentkou Lindsay Shookusovou (38). Ta následně smazala celý obsah svého účtu na Instagramu. Ben se ihned poté ukazoval na veřejnosti s modelkou magazínu Playboy Shaunou Sextonovou (22). 

Fotogalerie

Ta bohužel stejně jako slavný herec holduje tvrdému alkoholu, takže svého přítele v abstinenci nepodpoří. „Mám ráda whiskey a sodu. Vždycky, když to někde řeknu, tak se lidi zašklebí, ale co, já to tak mám ráda,“ svěřila Sextonová magazínu People. 

Affleck, který se potýká se závislostmi již od roku 2001 byl v léčebně na konci minulého a na počátku tohoto roku. Minulé pondělí byl vyfocen, jak si nechává do domu doručit bednu whisky. Ve středu ho pak namol opilého a odulého jeho manželka odvezla do léčebny.

„Benovi se poslední měsíce dařilo a byl velmi odhodlaný abstinovat. Ale nedávno do toho spadl a začal zase pít. Dokončil natáčení a měl nějaké špatné období. Minulý týden pil sám doma a také s tou modelkou z Playboye. To mu moc nepřidalo,“ přiznal Benův přítel magazínu E! News.

Ben Affleck a Jennifer Garnerová oznámili již před třemi lety, že nadále nedokážou společně fungovat jako partneři a půjdou dál životem jen jako přátelé.

15. března 2017