David Beckham a Victoria Beckhamová

David Beckham a Victoria Beckhamová - David Beckham s manželkou Victorií. | foto: Reuters

Beckham dal showbyznysu vale

  • 6
Výpověď všem svým agentům dal proslulý fotbalový hráč David Beckham, neboť se rozhodl se na nějaký čas přestat přijímat nové reklamní a propagační zakázky a věnovat se naplno své fotbalové kariéře. Osmadvacetiletý Beckham své reklamní aktivity zavrhnul i přesto, že jen za loňský rok mu vydělaly neuvěřitelných čtyřiadvacet milionů dolarů.

"Agenti z Sfx mi dohazovali nové zakázky. Ty na čas přestávám přijímat, takže nebudu potřebovat ani jejich služby," dala se slyšet hvězda Realu Madrid, která se na špičce zájmu novinářů a fotografů drží dlouhé měsíce také díky manželství s Victorií, bývalou členkou skupiny Spice Girls. 

"Davidův kontrakt s Sfx je skutečně pozastaven. Veškeré síly hodlá soustředit na Euro 2004 a celý rok bude také naplňovat své fotbalové poslání. Tento sport udělal z Davida hvězdu a on na to nehodlá zapomínat. Dostojí svým klubovým závazkům a zůstane věrný fotbalu. Se svými současnými sponzory ale bude spolupracovat i nadále," uvedl Beckhamův mluvčí.

"David pocítil, že je čas pověsit showbyznys na hřebík. Mnoho lidí se ho totiž začalo ptát, jestli nezapomněl, jak se stal hvězdou. Právě fotbal z něj udělal milionáře. Má teď hodně peněz, ale zároveň je starší a moudřejší, tak se vrátil k fotbalu a více času hodlá věnovat také rodině. Již odmítnul několik nabídek, které by mu na slávě a na kontě určitě přidaly. Obětoval je fotbalu. Stejně tak má v úmyslu pokračovat i do budoucna. Méně smluv, méně reklam a více fotbalu," dodal mluvčí.