Barbara Kautmanová s dcerou Rozárkou (2009)

Barbara Kautmanová s dcerou Rozárkou (2009) | foto: Dalibor Puchta, iDNES.cz

Barbara Kautmanová z Vem si mě: tohle je moje Rozárka

  • 39
Pro Barbaru Kautmanovou z reality show Vem si mě! je vztah s milionářem Michalem Červínem definitivní minulosti, přesto si z něj odnáší ten nejkrásnější dar - téměř osmiměsíční dceru Rozárku, se kterou zapózovala exkluzivně pro iDNES.cz.

"Každý den děkuju Bohu za tenhle úžasný dar, je to můj andělíček," říká Kautmanová, která narození dcery považuje za absolutní zázrak. Člověk se jí nemůže ani divit. "Lékaři mi od šestnácti let říkali, že kvůli závažným problémům neotěhotním, a přesto se to povedlo," jásá.

Barbara Kautmanová

Kuriózní je i fakt, že do jiného stavu přišla v době, kdy ještě užívala antikoncepci. "A to není všechno, když jsem byla v prvním měsíci a ještě jsem to netušila, užívala jsem nějaká antibiotika a lék, který vyvolává menstruaci. Něco takového je pro plod hrozně nebezpečné a jsem opravdu šťastná, že mám krásnou a zdravou holčičku," dodává Barbara Kautmanová.

Barbara Kautmanová s dcerou Rozárkou Barbara Kautmanová

S dcerou žije po rozchodu s Červínem v domě, kde to dobře zná - v panelákovém bytě své maminky v Novém Jičíně, která je jí velkou oporou. "Mamka je skvělá, hlavně je ráda, že mě tu má," uvedla dále Kautmanová, která se do rodného města vrátila poté, co v Praze definitivně zaklapla dveře za vztahem s televizním milionářem.

Čtěte již v pondělí

Barbara Kautmanová Proč se Barbara Kautmanová rozešla s Michalem Červínem? Dokázala by mu odpustit? Má nového partnera? Čtěte již v pondělí otevřenou zpověď Barbary Kautmanové na Revue iDNES.cz.