Andrea Růžičková, Mikoláš Růžička a jejich synové Tobiáš a Jáchym

Andrea Růžičková, Mikoláš Růžička a jejich synové Tobiáš a Jáchym | foto: Nobilis Tilia

Při každém spláchnutí si vzpomeneme na soud s bulvárem, žertuje Růžičková

  • 24
Herečka Andrea Růžičková oznámila, že vyhrála spor s bulvárem. Skoro dva roky se soudila kvůli článkům, které podle ní mohly naznačovat, že podvádí manžela. Kromě omluvy vysoudila i odškodnění, za které si plánuje koupit čističku a při každém spláchnutí si na bulvár vzpomene.

„Máme to černé na bílém. Rozsudek jménem republiky. Časopis Moje sladké tajemství č.4/2019 s titulní fotkou mé osoby, vydal článek s titulem ‚Utíká od rodiny za jiným?‘. Spekulace v článku vyzněly tak, že čtenáře podněcovaly myslet si o mně, že podvádím svého manžela s kolegou ze seriálu. Že se moje manželství rozpadá a že si neplním mateřské povinnosti,“ začala svůj příspěvek na Instagramu herečka.

Podle ní byly tyto spekulace vytvořeny bez jakéhokoli podkladu, prostě jen tak, protože se někdo v redakci vydavatelství asi nudil a má rád konspirační teorie. 

„Existuje ale něco jako OCHRANA OSOBNOSTI. Zásadní bylo, že nešlo jen o tento jeden konkrétní článek, který byl předmětem žaloby. Šlo také o to, že vydavatelství naše manželství opakovaně dehonestovalo nepravdivými informacemi. Tento celý proces, hon za spravedlností a očištění jména naší rodiny trval skoro dva roky. I když šlo JEN o spekulace, kde se za každým druhým tvrzením objevuje notoricky známé ‚MOŽNÁ, SNAD, PRÝ ...‘, je to NEZÁKONNÉ! Jsou to lži, skryté za otazníky,“ napsala.

Zároveň poděkovala manželovi Mikoláši Růžičkovi, který celou dobu stál při ní a také své právničce Evě Ondřejové. 

„Vysoudili jsme omluvu a finanční odměnu. Nejsou to žádné miliony, ale je to tak akorát na čističku odpadu, co potřebujeme pro naše místo pro život. Pokaždé když spláchneme... nám bude připomínat, že každá špína, se dá očistit,“ dodala herečka.

Máme to čierne na bielom. Rozsudok menom republiky. Časopis Moje sladké tajemstvi č.4/2019 s titulnou fotkou mojej osoby, vydal článok s titulom “Utíka od rodiny za jiným?” . Špekulácie v článku vyzneli tak, že čitateľa podnecovali myslieť si o mne, že podvádzam svojho manžela, s kolegou zo seriálu. Že sa moje manželstvo rozpadá a že si neplním materské povinnosti. Tieto špekulácie, boli vytvorené bez AKÉHOKOĽVEK podkladu, proste len tak, lebo sa niekto v redakcii vydavateľstva RF Hobby s.r.o. asi nudil a má rád konspiračné teórie. Existuje ale niečo ako OCHRANA OSOBNOSTI. Zásadné bolo, že nešlo len o tento jeden konkrétny článok, ktorý bol predmetom žaloby. Šlo tiež o to, že vydavateľstvo naše manželstvo opakovane dehonestovalo nepravdivými informáciami. Tento celý proces, hon za spravodlivosťou a očistenie mena našej rodiny trval skoro 2roky. Aj keď šlo IBA o špekulácie, kde sa za každým druhým tvrdením objavuje notoricky známe “MOŽNÁ, SNAD, PRÝ...” je to PROTIPRÁVNE ! Sú to klamstvá, skryté za otázniky.
Z celého srdca ďakujem môjmu manželovi @mikolasruzicka , ktorý je pevný ako skala, čo ma drží za všetkých okolností. Ďakujem úžasne múdrej a čistéj bytosti, čo stojí na strane pravdy a z noblesou za ňu bojuje Judr. Evě Ondřejové, ktorá nás zastupovala. Ďakujem Bohu, že mi pomáha postaviť sa zoči voči zlu.
Vysúdili sme ospravedlnenie a finančnú odmenu. Nie sú to žiadne milióny, ale je to tak akorát na čističku odpadu, čo potrebujeme pre naše #miestopreživot. Pokaždé keď spláchneme... nám bude pripomínať, že každá špina, sa dá OČISTIŤ.
#nebojtesa

28. ledna 2021 v 10:13, příspěvek archivován: 28. ledna 2021 v 11:25

13. února 2018