Jiří a Andrea Pomeje (14. září 2017)

Jiří a Andrea Pomeje (14. září 2017) | foto: Herminapress

K Jirkovi se vrátit nechci, říká Andrea Pomeje a podala žádost o rozvod

  • 5
Andrea Pomeje (30), která na jaře oznámila rozchod s manželem Jiřím (53), podala žádost o rozvod. K producentovi, s nímž má dceru Annu (4), se už nechce vrátit.

„Rozhodla jsem se podat žádost o rozvod. Strašně dlouho jsem to zvažovala, ale prostě cítím, že se k Jirkovi už vrátit nechci. Dlouho jsem mu dávala šanci a čekala jsem, že se změní, ale k tomu nedošlo. Už jsem dokonce navštívila právníka. Měli jsem předmanželskou smlouvu, která už neplatí,“ řekla iDNES.cz Andra Pomeje.

Dýdžejka v dubnu oznámila, že se po pěti letech manželství rozchází s manželem. Důvodem byl nezodpovědný přístup jejího muže, který před pár měsíci kvůli rakovině hrtanu přišel o hlasivky.

„Je to pravda. Nedokážu už ustát Jirkův přístup k životu. Bylo hodně problémů už před jeho nemocí. Nezměnil se ani po  operaci. Hlavní problém všeho je alkohol,“ prohlásila tenkrát Andrea Pomeje.

Jiří Pomeje a Andrea Šťastná se vzali v létě 2013. Nevěsta v té době byla těhotná. Jejich dcera Anna přišla na svět v září 2013.

Jiřímu Pomeje diagnostikovali rakovinu v dubnu 2017. Nádor objevili při operaci polypu na hlasivce. Výsledky histologie potvrdily, že jde o zhoubný nádor. Po ozařování herec vyzkoušel i 42denní hladovku, ale nádor nezmizel. Proto nakonec souhlasil s operací, při níž přišel o hlas.

Letos v lednu podstoupil náročný onkologický zákrok. Během něj mu odebrali hrtan i hlasivky a zavedli takzvaného slavíka.