Aguilerová zaplatila za image lysinou

Ve světě showbyznysu je image nade vše, ale pro americkou popovou hvězdu Christinu Aguilerovou to může znamenat volbu mezi kšticí upravenou podle poslední módy a lysinou, kterou je třeba skrývat. Zpěvačka v posledních několika letech podrobila svou hřívu tak divokému koktejlu zásahů, že bude muset spíše než do nahrávacího studia zavítat do nějakého studia vlasového.
Podívejte se do fotogalerie.

Podle listu Daily Mail se dvaadvacetileté Christině, která nedávno obědvala s přáteli v jednom z losangeleských restaurantů, nepodařilo zakrýt lysinku prokukující u vlasových kořínků.

Jak uvedl vlasový expert Philip Kingsley, lysiny na hlavě má často na svědomí prodlužování vlasů.

"Vznikají v místech, kde jsou nepravé vlasy pevně napojeny na kštici těsně u hlavy. Problémy mohou způsobovat také těsně spletené copy nebo dready - i ty mohou mít za následek holá místa na hlavě, neboli alopecii."

Je jako chameleon
Vzhled Christiny Aguilerové prodělal hodně změn - při své nejnovější proměně se změnila z blondýnky ve snědou krasavici s vlasy černými jako uhel.

Od roku 1999, kdy získala cenu Grammy za objev roku, byla střídavě blondýna, bruneta, měla na hlavě dready, dokonce byla šedovlasá, bledá, opálená, s tělem propíchaných na mnoha místech piercingem, polonahá, odpudivá, úhledná a občas od každého trochu.

Stádečko fanoušků se rozrůstá
Kritikové pro ni mají jen zřídkakdy slova chvály. Americký časopis People ji často řadí mezi nejhůře oblékané celebrity. Jenže stádečko jejích fanoušků se - stejně jako její garderoba - nadále rozrůstá.

Minulý týden získala na večeru televize MTV ve Skotsku díky divákům, kteří rozhodovali o cenách, cenu jako nejlepší zpěvačka. Christina byla také hostitelkou celého galavečera a kromě zpěvu předvedla nejméně čtyři proměny. Jednou se například objevila převlečená za jeptišku, aby vzápětí popustila uzdu své zálibě v obnažování.

Christina Aguilerová při udělování evropských hudebních cen televizní stanice MTV v Barceloně. (14. listopadu 2002).

Zpěvačka Christina Aguilerová při předávání cen American Music Awards.

Madonna, Britney Spearsová a Christina Aguilerová v Radio City Music Hall.

Madonna a Christina Aguilerová v Radio City Music Hall.

Zpěvačka Christina Aguilerová předvedla dokonalou postavu ve velmi skromném oděvu.

Zpěvačka Christina Aguilerová se v rámci svého vystoupení v Edinburghu převlékla za jeptišku.

Ceny MTV: Christina Aguilerová

Ceny MTV: Christina Aguilerová

Christina Aguilerová na večeru televize MTV ve Skotsku.

Christina Aguilerová

Kromě zpěvu předvedla Aguilerová i dokonalou postavu ve velmi skrovném oděvu.

Kromě zpěvu předvedla Aguilerová i dokonalou postavu ve velmi skrovném oděvu.

,