Agáta Hanychová

Agáta Hanychová | foto: Jaroslav Urban

Nevěru dokážu odpustit, říká Agáta Hanychová

  • 82
Sedmadvacetiletá Agáta Hanychová poslední dobou musí čelit otázkám o údajné nevěře svého snoubence Miroslava Dopity. Ten si měl podle bulváru domluvit v den oslavy narozenin Agáty schůzku s jinou ženou, a když ho odhalili, utekl. Jindy upovídaná Hanychová o tom však pořád mlčí a odmítá aférku komentovat.

"Já jsem se rozhodla, že poprvé si udržím tvář a na tuto otázku nikdy neodpovím. Je to těžké, protože já jsem ukecaná a nejradši bych řekla svůj názor," prohlásila Agáta Hanychová v rozhovoru s duem Těžkej Pokodr na rádiu Frekvence 1

Nevěru ale prý dokáže odpustit, a i když to může být důvod k ukončení vztahu a k rozchodu, je třeba si to promyslet.

"Když jsou tam děti, tak to myslím každý člověk musí soudit jinak," řekla modelka a moderátorka.

Agáta Hanychová má s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou syna Kryšpína, který se narodil loni v srpnu. Pár je zasnoubený, ale kvůli podvádění prý Hanychová zrušila plánovanou svatbu. Ona však tvrdí, že jde jen o nedorozumění, které si novináři špatně vyložili.

Agáta Hanychová a její partner Miroslav Dopita

"Já jsem řekla před rokem, že bych chtěla mít svatbu na svoje narozeniny. Vůbec jsem to ale nezačala plánovat a teď se novináři toho chytli, že moje narozeniny proběhly a ta svatba nebyla. Já jsem ale neřekla, na který narozeniny," brání se Agáta.