Eliška Bučková, Pavel Novotný s přítelkyní Veronikou, Vlaďka Erbová

Eliška Bučková, Pavel Novotný s přítelkyní Veronikou, Vlaďka Erbová | foto: koláž iDNES.cz

MÓDNÍ POLICIE: Pánský styl Erbové vyšel, Novotný byl až moc ležérní

  • 51
Eliška Bučková, Pavel Novotný s přítelkyní Veronikou a Vlaďka Erbová. To jsou další známé osobnosti, jejichž oblečení bedlivě prostuduje ostrý zrak módní agentky Ivy Lecké. Všechny hvězdy zastihla na Prominenti party.

FOTOGRAFIE SE ZVĚTŠÍ PO ROZKLIKNUTÍ

PŘÍPAD PRVNÍ: ELIŠKA BUČKOVÁ

Eliška Bučková

Eliška zvolila přesně to, čemu se říká trendy oblečení. Džíny, vysoké boty a krátkou sexy bundičku. U modelek dost běžná záležitost. Občas si říkám, že by se to dalo považovat za typicky modelkovský styl oblékání. Elišce skvěle sedí. Na štíhlounké a vysoké postavě báječně vynikne krátká bunda, zdobená kapsami a páskem. V současné době pásky hrají prim. Nosí se všude a na všem, jsou nepostradatelnou součástí šatníku. Vysoké boty nad kolena patří mezi obutí, které jen tak nezestárne, rozhodně bude IN nejen v tomto roce. Mimochodem, Eliška má moc hezky udělané vlasy. V salonu si na prodloužení dali pořádně záležet.

PŘÍPAD DRUHÝ: PAVEL NOVOTNÝ S PŘÍTELKYNÍ VERONIKOU

Pavel Novotný s přítelkyní Veronikou

Tohle už taková sláva není, ačkoliv záměr byl asi podobný jako u našich modelek. Pavel určitě vybíral oblečení, aby splňovalo pohodlnost, ležérnost a alespoň trochu šlo s dobou. Ležérní to bezesporu je, o pohodlnosti i z výrazu ve tváři také není pochyb. Původně mě rozhodila kombinace pola a saka, ale postupně si zvykám. Přesto bych pro příště vybírala triko bez límečku. Nebála bych se i vtipného obrázku nebo nápisu přes prsa. Trochu mě ale zneklidňují boty. Crocsy bych vyměnila za barevné tenisky. A partnerka v černé? Nevím, nic oslnivého se nekoná. Vidím jen černý neforemný oděv. Veronika je v jiném stavu a může to dávat na odiv.

PŘÍPAD TŘETÍ: VLAĎKA ERBOVÁ

Vlaďka Erbová

Vlaďku považuji za jednu z nejhezčích modelek, které v současné době máme. Myslím, že se shodneme, když řeknu, že téhle kočce to sluší vždycky. I v tomto případě, kdy oblékla sportovnější, skoro bych řekla pánský styl, který jí ohromě sedí. Vlaďka je s módou kamarádka a ví moc dobře, co se právě nosí. Důkazem jsou džínsy ohrnuté nad kotníky a v pase stažené šňůrkou. Velmi trendová záležitost. Naprosto luxusní jsou veselé, třpytivé tenisky. Nepostrádá to vtip. Oceňuji i odvahu, s jakou vybírala šperky. Korále by si k podobnému outfitu vzal jen málokdo. Odvaha se vyplatila, vypadá to neuvěřitelně sexy.

Kdo se oblékl nejlépe?

celkem hlasů: 365

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 čtvrtek 3. března 2011. Anketa je uzavřena.

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová 127
Pavel Novotný s přítelkyní
Pavel Novotný s přítelkyní 120
Eliška Bučková
Eliška Bučková 118
, pro iDNES.cz