Ivana Jirešová, Ljuba Krbová, Lenka Hornová

Ivana Jirešová, Ljuba Krbová, Lenka Hornová | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

MÓDNÍ POLICIE: Krbová oslnila tyrkysem, pohádka Jirešové nevyšla

  • 35
Módní agentka Revue iDNES.cz Iva Lecká ostřila svůj zrak na tanečním parketu. Hvězdy Ordinace a Ulice si totiž dopřály plesový večírek. Pozornému módnímu oku neunikly Ivana Jirešová, Ljuba Krbová, Lenka Hornová, Radka Fišarová a Kateřina Kornová.

Fotografie se zvětší po rozkliknutí

PŘÍPAD PRVNÍ: IVANA JIREŠOVÁ

Ivana Jirešová

Extrémně štíhlá herečka Ivana Jirešová chtěla být zřejmě za princeznu. Bohužel se to ale nepovedlo. Její plesová róba je podle mého názoru odstrašující příklad toho, jak špatně se můžete obléknout, když nemáte vkus, nebo si nenecháte poradit. Mám pocit, že buď Ivana vytáhla šatičky, které měla v tanečních na věnečku, nebo vtrhla do první podprůměrné půjčovny svatebních šatů, kde si za pětistovku půjčila tento otřesný "model záclona". Doby, kdy se tohle nosilo, jsou dávno pryč. Pro příště, když už retro, tak prosím vkusně.

PŘÍPAD DRUHÝ: LJUBA KRBOVÁ

Ljuba Krbová

Herečka Ljuba Krbová zvolila světlou, tyrkysově modrou barvu šatů a udělala dobře. Krásně koresponduje s její rezavou kadeří. Ljuba ráda sportuje, což se samozřejmě projevuje i na její postavě. Tenhle plesový model jí sluší. Je to stará dobrá klasika, která z vás udělá atraktivní kočku. V tomto modelu můžete tančit i sedět, což mnohdy některé současné plesové róby postrádají. Náhrdelník s výrazným tyrkysovým kamenem a bonbonek do ruky jsou tou správnou tečkou. Hezké.

PŘÍPAD TŘETÍ: LENKA HORNOVÁ

Lenka Hornová

Bývalá moderátorka Lenka Hornová zvolila černou. Blondýnce černá sluší, to je bez debat. Lenka podpořila svůj model stříbrnými doplňky. Vsadila na ověřenou klasiku a to se vyplatilo. Efektní stříbrné psaníčko, květina na pásku, stříbrné páskové botičky. To vše vytváří decentní a přitom stylový outfit. Příště bych možná zvolila trochu jiné líčení. Co třeba setřít modré stíny a udělat si jen jemné černé linky a zvýraznit rty?

PŘÍPAD ČTVRTÝ: RADKA FIŠAROVÁ

Radka Fišarová

Tohle je ukázka vytříbeného vkusu. Zpěvačka Radka Fišarová oblékla šedočerné šatičky se zdobeným korzetem a sukýnkou z černého tylu. Myslím, že pro její křehkou postavu je to výborná volba. Vyniknou její ladné křivky, ještě víc se podpořila její křehkost a nevinnost, která z ní vyzařuje. Radka vše báječně zkombinovala, včetně páskových střevíčků. Dekolt zůstal čistý, bez zbytečných šperků, které by vše jen zbytečně zatěžovaly. Úchvatné.

PŘÍPAD PÁTÝ: KATEŘINA KORNOVÁ

Kateřina Kornová

Z tohoto modelu jsem trochu rozpačitá. Je to sice klasika, která neublíží, ale zároveň se mi to zdá zbytečně usedlé. Zejména pro ženu jako je Kateřina. Vezmu-li to ale jako celek, nápad je to pěkný. Kateřině by však víc slušely legíny, vybrala bych i jiné boty. Co ale určitě vychválím, je make-up, který se Kateřině povedl. Jak jinak, když mu rozumí. Je to jemné, osvěžující, plné jarních svěžích barviček, což Kateřině skutečně sluší. Líbí se mi i doplňky, s jejichž výběrem si dala skutečně záležet.

Kdo se oblékl nejlépe?

celkem hlasů: 30969

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 čtvrtek 21. dubna 2011. Anketa je uzavřena.

Ljuba Krbová
Ljuba Krbová 7566
Radka Fišarová
Radka Fišarová 7267
Ivana Jirešová
Ivana Jirešová 5459
Kateřina Kornová
Kateřina Kornová 5400
Lenka Hornová
Lenka Hornová 5277
, pro iDNES.cz