Jana Doleželová, Lucie Smatanová, Iveta Vítová a Ivana Gottová | foto: koláž iDNES.cz, iDNES.cz

MÓDNÍ POLICIE: Ivana Gottová balancuje mezi módou a kýčem

  • 27
Spolu se zvolením další (kolikáté už???) české královny krásy evidentně odzvonilo tradiční černé. A jelikož se do role národní módní ikony stále více nominuje Mistrova Ivana, večírky budou pravděpodobně jeden velký barevný mejdan. Až nás všechny přejde zrak.

Případ první: IVETA VÍTOVÁ

Iveta Vítová

Iveta se nechala inspirovat novodobým trendem decentních zvířecích potisků v neotřelém designu, který postrádá tradiční barevnost v tónech pískové, béžové, hnědé a černé, a vsadila na modrošedou dvojkombinaci. Skvěle se tak vyladila se svým manželem a outfit dotáhla odpovídajícím make-upem. Poměrně čisté, hodné elegantní dámy, jakou Iveta bezesporu je. Možná jen trochu usedlé.

Případ druhý: IVANA GOTTOVÁ

Ivana Gottová

Jedna z nejslavnějších manželek, která byla dříve pověstná svým decentním vztahem k módním výstřelkům, poslední dobou přitvrzuje. Některé kreace jsou velmi povedené, jiné zase jistou dávkou extravagance a špatně skrývanou snahou o originalitu téměř za každou cenu balancují na samé hranici, kdy jde ještě o módu a kdy o kýč. Tyhle pestrobarevné, psychedelicky pomalované šaty z dílny Beaty Rajské jistě upoutají na aranžované módní přehlídce, nicméně v kombinaci se zlatými balerínkami, ostře tyrkysovým psaníčkem a ležérně zapleteným copem a la hippies jsou na večer trochu moc. Ale možná to "zazdily" opravdu jen příliš okázalé doplňky.

Případy třetí a čtvrtý: JANA DOLEŽELOVÁ a LUCIE SMATANOVÁ

Jana Doleželová a Lucie Smatanová

Ani tahle dvojice nesáhla po tradiční černé a dala vyniknout svému mládí a půvabu i v jiných než temných tónech. Krásná Jana sice suplovala roli Večernice temně fialovou róbou poutající jednoduchým střihem a drobnými flitry, ale tmavší základ rozbila kouzelným psaníčkem. A určitě zabodovala senzační patkou! Lucie má nádhernou postavu, takže si může směle dovolit i průhledné krajkové šaty tělové barvy, ale přece jen je třeba mít na paměti, že méně je často opravdu více. Pro styl a la "negližé“ platí přísný metr a někdy je těžké odhadnout, kam až zajít. Lucie to tentokrát zvládla. Palec nahoru dostávají obě dámy za senzační výběr šperků, obzvlášť nestárnoucí klasika v podobě perel je k velké večerní tou nejlepší volbou.

Kdo byl královnou krásy v publiku České Miss?

celkem hlasů: 3173

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 středa 25. dubna 2012. Anketa je uzavřena.

Lucie Smatanová
Lucie Smatanová 1940
Jana Doleželová
Jana Doleželová 765
Ivana Gottová
Ivana Gottová 276
Iveta Vítová
Iveta Vítová 192
, pro iDNES.cz