Kelly Osbourne

Kelly Osbourne | foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne se od elegance vrátila k bláznivému oblečení

  • 11
V posledním roce pěli módní policisté na dceru rockera Ozzyho Osbournea většinou chválu. Popisovali, jak se z ošklivého kačátka proměnila v dámu a jak konečně upustila od svých bláznivých outfitů a rozhodla se pro eleganci. Osbourne jim teď ale vytřela zrak, když se k bláznivému stylu vrátila.

Proměna šestadvacetileté Kelly Osbourne, která v minulém roce hodně zhubla a vylepšila celkově svou image, jí vynesla místo v porotě americké televizní show Módní policie.

Svým posledním výstřelkem si ale koleduje o vyloučení. Vyšla si v černé minisukni s páskem a tričkem krátkým jen pod prsa, takže odhalila břicho. Oblečení doplnila dlouhou flanelovou košilí a krátkou džínovou vestou. Chaos pak dovršila leopardí kabelkou, křížem na krku a červenou mašlí ve vlasech.

Osbourne se vrátila do osmdesátých let a inspirovala se Madonnou. Zřejmě tak chce i v soukromí propagovat módní značku popové královny a její dcery Lourdes Material Girl, jejíž se stala tváří.

Kelly Osbourne v kampani značky Material Girl

Kromě toho rozjela i hereckou kariéru. Právě natáčí film Should've Been Romeo. Ukázku z něj dala i na svůj profil na Twitteru a doplnila větou: "Nerada se na sebe dívám, ale jsem na to příliš hrdá, abych se nepodělila."