Missky Michaela Štoudková, Veronika Chmelířová, Aneta Vignerová a Hana Věrná si

Missky Michaela Štoudková, Veronika Chmelířová, Aneta Vignerová a Hana Věrná si poseděly u piva a v pivu. | foto: Pivní lázně Bernard

Aneta Vignerová oslavila zkoušku dospělosti a naložila se do piva

  • 79
Čtyřiadvacetiletá Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová kvůli modelingu odsunula školu na několik let na vedlejší kolej. V posledních měsících se ale opět ponořila do studia a nedávno na střední podnikatelské škole úspěšně odmaturovala. S kamarádkami to pak zapila pivem a v pivu.

"Mám radost, že mám maturitu konečně za sebou a ráda bych si teď dala od studia na rok pauzu. S učením ale skončit nechci, za rok bych chtěla začít studovat vysokou školu," řekla Vignerová, která zkusí obor zaměřený na mezilidské vztahy.

Tomáš Ujfaluši a Aneta Vignerová

Modelka si s kamarádkami užila pivní lázeň a samy si přitom i načepovaly pivo. Po proceduře se missky Veronika Chmelířová, Hana Věrná, Michaela Štoudková i spolu s Anetou Vignerovou uvelebily do vyhřívané postele, aby jejich pokožka vstřebala všechny živiny z netradiční lázně.

Aneta bydlí v Praze se svým přítelem Tomášem Ujfalušim. Fotbalistu v poslední době trápí zranění kolene.

"Intenzivně se věnuje rehabilitaci, tak snad už brzy se bude moct k hraní vrátit," upřesňuje modelka, pro kterou společné bydlení není nic nového.

"V Turecku jsme spolu vždycky trávili spoustu času. Jsme na sebe zvyklí a je nám spolu moc fajn," prozradila Vignerová, která kvůli lásce omezila modeling. S prací však polevila také kvůli studiu a nyní si dopřává odpočinek bez stresu.