Módní policie na iDNES.cz!

Módní policie na iDNES.cz!

Šoralová: Pomoc! Vypustila se mi sukně!

  • 2
Venku se ochladilo, a tak i české celebrity vrství oblečení jak se dá. Missky Lucii Váchovou a Kateřinu Smejkalovou jsme potkali kde jinde než na party a zpěvačku Luciu Šoralovou zase jen tak na ulici.
Případ první:

Lucie Váchová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Lucie Váchová se trefila tímto modelem přímo do černého. Lehce psychedelický vzor minišatů perfektně doladila s červenými doplňky a černými upnutými džíny. Doufám, že trend "šaty přes kalhoty" se u nás ještě nějakou dobu udrží, vypadá totiž skoro vždycky skvěle.


Případ druhý:

Lucie Šoralová (Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Lucia Šoralová si libuje v nekonfekční módě, která dobře podtrhuje její osobnost. Tipuji, že zpěvačka ráda nakupuje v buticích mladých českých návrhářů, kteří nejsou cenově nedostupní a nabízejí oproti klasickým značkám mnohem nápaditější oblečení. Sukně, která svým střihem připomíná vypuštěný balon (podle někoho zase kratší verzi sukýnky makové panenky:) je jako dělaná k legínám. Je nutné ji ale zkombinovat s jednodušším a ne příliš upnutým tričkem (jako Lucia), jinak hrozí, že budete až moc připomínat hruštičku. 


Případ třetí:

Kateřina Smejkalová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Kateřina Smejkalová nepatří mezi experimentátorky, ale drží se osvědčených receptů. Všechno má do posledního puntíku sladěné, podpatky náležitě vysoké, prstíky a bříško provokativně venku... Co naděláme, vypadá sexy a upraveně jako správná modelka.

Komu to nejvíc sluší? Hlasujte!

celkem hlasů: 1365

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 sobota 14. července 2007. Anketa je uzavřena.

Kateřina Smejkalová
Kateřina Smejkalová 897
Lucie Váchová
Lucie Váchová 360
Lucia Šoralová
Lucia Šoralová 108