Adriana Sklenaříková s bývalým manželem

Adriana Sklenaříková s bývalým manželem | foto: Profimedia.cz

Sklenaříková odhalila nohy i dekolt a manželská krize je zažehnána

  • 32
Přestože média již nějaký čas spekulují o manželské krizi topmodelky Adriany Sklenaříkové a fotbalisty Christiana Karembeua, pár se objevil na večírku klenotnické firmy Grisogono. Kromě drahocenných šperků mohli hosté obdivovat i skvostný dekolt slovenské krásky.

V černé krajkové róbě s hlubokým výstřihem a ještě odvážnějším rozparkem poskytla šestatřicetiletá plavovláska dostatečný prostor pro vyniknutí všech svých předností.

Na Adrianě mohli oči nechat nejen všichni přítomní pánové, ale také další kráska Naomi Campbellová. Ačkoli je čokoládová topmodelka proslulá svou výbušnou povahou, žádné žárlivé scény se nekonaly. Naomi a Adriana jsou totiž dlouholeté kamarádky a během večírku spolu několikrát ochotně zapózovaly.

Největší pozornost však Adriana věnovala svému manželovi Christianovi. Neustále ho něžně objímala, a ačkoliv bývalý mistr světa ve fotbale její pozornost příliš neopětoval, podařilo se modelce před půlnocí ospalého chotě odvléct na parket.

Adriana zkrátka ví, jak na to. Vyzula si boty, upravila dekolt, rozhrnula sukni, nasadila svůdný úsměv a manželská krize byla alespoň na nějaký čas zažehnána...