Alena Šeredová v kalendáři Stock pro rok 2010

Alena Šeredová v kalendáři Stock pro rok 2010 | foto: Stanislav Merhout

Šeredová v kalendáři Stock: poslední odvážné fotky před porodem

  • 33
Modelka, herečka a v Itálii oblíbená moderátorka Alena Šeredová se odhalila pro prestižní kalendář Stock, který letos slaví osmé výročí. Focení proběhlo v květnu, tedy v době, kdy se dozvěděla, že s manželem čeká druhé dítě. Několik fotografií si můžete exkluzivně prohlédnout na Revue iDNES.cz.

Focení pod taktovkou fotografa Stanislava Merhouta probíhalo ve městě Lerici, nedaleko letního sídla Šeredové a jejího manžela, fotbalisty Gigiho Buffona. Modelka navíc všechno načasovala tak, aby spojila příjemné s užitečným. "Fotili jsme v době jejich letního odpočinku, v okolí úžasného klubového resortu s bazénem, skvělou restaurací a uklidňující pláží, která patří Buffonovým," řekl iDNES.cz producent Pavel Trčka.

Alena Šeredová v kalendáři Stock pro rok 2010Alena Šeredová v kalendáři Stock pro rok 2010

Ze zákulisí

Focení probíhalo v domě rodiny Anny Marie Bimbi a Massiho Romanello, jehož interiér v Itálii třikrát uspěl v architektonické soutěži

Šeredová podle něj odvedla profesionální práci, aniž by si kladla nesmyslné podmínky, které podobnou práci občas doprovázejí. "Žádné zvláštní požadavky opravdu neměla a na place byla skvělá," zdůraznil.

"Je vidět, že přišla do rodiny, kde panuje skvělá nálada. Velmi silně na mě zapůsobila také maminka Buffona, která se nám věnovala jeden den při výběru lokací. Je to skvělá žena."

V době, kdy prestižní kalendář vznikal, se modelka dozvěděla o svém druhém těhotenství. Plány se ale měnit nemusely. "Těhotenství bylo jen čerstvé v její zdravotní dokumentaci. Při podpisu smlouvy, měsíc předtím, by se tomu asi zasmála, ale žádné změny nebyly třeba," prozradil dál producent Trčka. - čtěte Těhotná Šeredová: na dovolené ukázala bříško i prsa

"Nicméně musím říci, že s jejím těhotenstvím jsem kuriózně propojený. Oslovil jsem ji před dvěma lety s kalendářem, ale to už byla těhotná, takže to nebylo možné, výsledkem ale byla spolupráce a focení s kočárky," dodal se smíchem.

Pavel Trčka obdivoval především pláž Buffonových

Pavel Trčka obdivoval především pláž Buffonových

O make-up a vlasy se staral Šeredové věrný vizážista Antonio Musumeci, který spolupracuje i s Evou Herzigovou. Styling měla v péči Táňa Sladíková, jež byla vybavena modely od návrhářek Kláry Nademlýnské, Ivany Pedron či Heleny Mertlové.

Křest kalendáře Stock 2010 s Alenou Šeredovou proběhne hned příští měsíc, neboť to bude jediný možný termín, kdy těhotná modelka bude moci cestovat letadlem.